Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisinde Nisa ve Gamze, çaresiz kadınların sesi oldular!

Ömer dizisinde Nisa ve Gamze, çaresiz kadınların sesi oldular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ömer dizisinde Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar ikilisinin kadın dayanışması izleyenleri hem hüzünlendirdi hem de umutlandırdı. Çaresizlikler içindeki iki kadının farklı dertleri ile ekrana yansıması sosyal medyada da çok konuşulan bir konu oldu. Nisa ve Gamze karakterlerinin hayat hikayesine bakıldığı zaman, gerçek hayatta da bu iki kadın karakterine benzeyen o kadar çok kişi var ki…

Dizinin hikayesi aynı zamanda çaresizlikler içindeki kadınların sesi olması noktasında da önemli bir noktaya geldi. Gamze’nin acilen eve taşınmak istemesi ama kira ödeyecek durumu olmayan, çocukları ile ortada kalmış bir Nisa karakterinin içine düştüğü durum yürekleri sızlattı.

Ömer dizisinde Nisa ve Gamze, çaresiz kadınların sesi oldular! 8

Bu sahnenin yürek sızlatmasının en önemli nedeni, aynı sorunları yaşayan yüz binlerce kadın olduğu gerçeğini izleyen herkesin biliyor olmasıydı. Dizinin sadık izleyicilerine göre Nisa ve Gamze arasındaki bu sahne çok farklı duyguları açığa çıkarttı.

Bir izleyici şöyle yazdı: Çaresiz kalmış ama ayakta durmaya çalışan iki güçlü kadın, mükemmelsiniz. Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar karşılıklı oyunculuk resitali yapıyor. Mükemmel bir sahneydi.”

Merve Dizdar’ın hikayede 5 çocuğu ile kocası tarafından terk edilmiş bir kadın olarak ortaya koyduğu performans da alkışı hak ediyor. Oyuncu, rolüne o kadar güzel uyum sağladı ki, ekran başındaki izleyiciler onun bu halini gıptayla karşılarken, Nisa karakterinin yaşadığı açılarda da gözyaşı dökmek durumunda kalıyor.

Ömer dizisinde Nisa ve Gamze, çaresiz kadınların sesi oldular! 9

İzleyicileri derinden etkileyen sahnede Gamze’nin Nisa’dan kira ödemesi dayatması yapmaması ve evi boşaltması için kendisini sıkıntıya sokacak olsa da Nisa’ya destek çıkması güçlü bir sahneydi.

Kadın dayanışmasının önemine işaret eden birçok dizi hayranı, Gamze’nin Nisa’ya sergilediği bu dayanışmayı takdir ederken, kendilerini çok etkilediğini belirten yorumlar yaptı.