Ana sayfa Oyuncu Biyografileri Fatih Berk Şahin Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

Fatih Berk Şahin Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi

tarafından ker_def

Fatih Berk Şahin, 2004 yılında İstanbul’da doğmuştur. Türk dizi ve sinema oyuncusu.

Adı: Fatih Berk Şahin
Doğum Tarihi: 2004
Doğum Yeri: İstanbul
Göz Rengi: Kahverengi
Instagram: https://www.instagram.com/fatihberksahin/

Fatih Berk Şahin Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 8

Eğitim hayatı: Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü’nde eğitimi devam ediyor. Aynı zamanda uzun süre Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi aldı.

Hayatının dönüm noktası: ‘Oyunculuk hevesi sevdiği bir filmin kamera arkasını gördüğünde başladı. “O kalabalığın koşuşturması etkiledi beni. ‘Ben de orada olmalıyım’ dedirtti. Sonra gittiğim bir tiyatro oyunu da bu duygumu perçinleyince ertesi gün kendimi oyuncu adayı ilan ettim… ‘Geçen Yaz’ filmi ilk kamera önü deneyimim. Aslında bir yan rol için seçmeye girmiş, audition vermiştim. O audition Ozan Açıktan’a ulaşınca ‘Deniz’ karakteri için görüşmeye çağrıldım ve bir bekleme süreci başladı. Umudumu yitirdiğim gece de haberi aldım… Ozan Açıktan ile Netflix filminde olmak ve rol beni korkutmadı sadece yaptığı işleri yakından takip ettiğim ve ilham aldığım bir yönetmenle çalışacak olmak heyecanlandırdı.”

Oyunculuğa ilk adım: Oyunculuk macerasına 2021 yılında, ‘Geçen Yaz’ adlı sinema filminde canlandırdığı ‘Deniz’ karakteriyle başladı.

Fatih Berk Şahin Kimdir? Nereli – Boyu – Yaşı – Dizileri – Ailesi 9

Hangi proje ile parladı? ‘Yalancı’ dizisinde canlandırdığı ‘Doruk Gürsoy’ karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Unutamadığı set anısı: ‘Geçen Yaz’ filmindeki bir sahneyi unutamıyor. “Filmde, üçümüzün de denize girdiği sahnede üzerimizden günün yorgunluğunu atmıştık resmen. Pek çok duyguyu dibine kadar hissettiğim bir andır o.”

İlk sinema filmi: Ozan Açıktan/ Geçen Yaz

TELEVİZYON DİZİLERİ

2021- Yalancı/ Doruk Gürsoy

2021- Seyyar

SİNEMA FİLMLERİ

2021- Geçen Yaz/ Deniz