Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisinde Fatih Berk Şahin inanılması güç bir süreç yaşıyor!

Hakim dizisinde Fatih Berk Şahin inanılması güç bir süreç yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Hakim dizisinde dikkat çeken genç yeteneklerden birisi de Fatih Berk Şahin oldu… Dizide Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı hakim Ömer karakterinin oğlu Ozan olarak izlediğimiz genç oyuncu, rolünün hakkını veriyor.

2021 yılında yer aldığı projelerle dikkat çeken Fatih Berk Şahin, Geçen Yaz isimli sinema filminde oynadı. Seyyar isimli dijital dizide rol alan Fatih Berk Şahin, asıl dikkat çektiği Yalancı dizisindeki Doruk karakteri ile beğeni topladı.

Yalancı’nın ardından Hakim dizisiyle yeniden ekrana dönmesi genç oyuncu adına başarılı bir kariyer çıkışı olarak değerlendiriliyor. Oyunculuk konusunda kendisini geliştiren ve Hakim setinde birçok usta isimle bir arada olan oyuncu, “İnanılması çok zor bir yolculuk oluyor. Sürükleyici bir macera ve burada en çok sürüklenen benim karakterim Ozan” diye konuştu.

Hakim dizisinde Fatih Berk Şahin inanılması güç bir süreç yaşıyor! 7

Ozan karakterinin çok fazla denge kaybı yaşadığını düşünen Şahin, denge arayışının da hep devam ettiğini ve bu mücadelesinin de takdir edilmesi gerektiğini ifade etti.

Hakim dizisinde hem Naz Çağla Irmak hem de Eslem Akar ile partner olan Fatih Berk Şahin, iyi bir çıkış yakaladı. Düşük reytingleri nedeniyle dizinin ne kadar devam edeceği bilinmiyor ama şimdiden yapımcıların dikkatini çekti ve ilerleyen dönemde birçok teklif alması da muhtemel gözüküyor.