Ana sayfa Dizi Fragmanları İçimizden Biri dizisinde zorlu bir görev!

İçimizden Biri dizisinde zorlu bir görev!

tarafından ker_def

Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi “İçimizden Biri”nin dördüncü bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Adam, Havva için Hacı Hünkar’ın yeni sınavlarıyla karşı karşıya kalıyor. Willson ailesi Havva’yı Hacı Hünkar’dan isterken Adam, yeni zorlu görevlerle karşı karşıya kalıyor. Adam’ın yeni görevinde başına gelecekler büyük bir heyecanla beklenirken izleyiciye eğlence dolu bir bölümün sinyalleri veriliyor.

Show TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanmakta olan İçimizden Biri isimli dizi eğlenceli hikayesi ile dikkat çekiyor. Sette oyuncuların çekimler sırasında çok eğlendikleri ve çekimleri bitirmekte zorlandıkları da gelen bilgiler arasında. Bu enerjinin izleyicilere de yansıdığı görülürken, dizinin reytinglerinin düşük gelmesi ise tek sıkıntılı konu oldu. İşte İçimizden Biri dizisinin 3. bölümünden ilk fragman:

Yapımcılığını Süreç Film’in, genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise Ersoy Güler’in üstlendiği İçimizden Biri’nin başrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek yer alıyor. Onlara Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün gibi başarılı isimler eşlik ediyor.

“İçimizden Biri” yeni bölümüyle 3 Ekim Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

İÇİMİZDEN BİRİ’NİN ÜÇÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İçimizden Biri’nin ekrana gelen üçüncü bölümünde Havva’nın aldığı acı haber, babasının acımasız bir oyunu çıktı. Hacı Hünkar, Havva’yı cezalandırmak için kalp krizi geçirip öldüğünü söyletti. Havva, her şeyin bir plan olduğunu öğrenince babasına çok kırıldı. Hacı Hünkar, Adam ne yaparsa yapsın onu damat olarak kabul etmiyordu. Adam ise Havva’ya olan aşkını ve kendisinin de bir Türk olduğunu kanıtlayabilmek için pes etmeden çabalamaya devam etti.

Diğer tarafta Eva da Havva ile Adam’ı ayırma planları yapmaya devam etti. Bu sefer hedefinde Havva’nın annesi Adile vardı. Adam, evliliklerini bir bebekle taçlandırmak istediğini Havva’ya söyledi. Havva ise henüz buna hazır olmadığını söyledi. Bu durum iki aşığın arasında gerginliğe sebep oldu. Adam, Havva’nın kendisine güvenmediğini düşündü ve evi terk etti. Olayın ardından Adam, sarhoş olup konağın kapısına dayandı. Adam’ın yaptığı taşkınlıklar Havva’yı şoke ederken ikilinin tartışması daha da alevlendi. Havva ile Adam’ın tartışması ve finalde birbirlerine söylediği sözler akıllara “Büyük aşk bitiyor mu?” sorusunu getirdi.