Ana sayfa Sosyal Medya Favori dizi çifti Asiye ile Doruk kalpleri fethetti! Kardeşlerim yine olay yaptı!

Favori dizi çifti Asiye ile Doruk kalpleri fethetti! Kardeşlerim yine olay yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kardeşlerim dizisinin genç oyuncuları öyle başarılı performanslar ortaya koydu ki, dizinin hayranları adeta mest oldu. Hikayedeki çiftlere, aşklara yoğun ilgi gösteren izleyiciler, sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlarla ne kadar etkilendiklerini ortaya koyuyor.

Kardeşlerim dizisi dün akşam yayınlanan 18. bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Aynı anlarda twitter ortamında binlerce mesaj paylaşıldı. İzleyicilerin favorisi ise Asiye ile Doruk çiftiydi… Bu sezonun birbirine en yakıştırılan ve en çok ilgi gösterilen çiftlerinden birisi de AsDor…

Sosyal medyada üst üste etiketler açılarak Kardeşlerim dizisinin iki genç oyuncusunun hem performansı övülüyor hem de birbirlerine ne kadar yakıştıklarına yönelik yorumlar yapılıyor.

Kardeşlerim dizisinin sezon finalinde de Asiye ile Doruk’un birbirlerini kollamalarına dizi hayranları adeta bayıldı. İkilinin her sahnesini heyecanla bekleyen hayranlar, sosyal medyada da binlerce paylaşım yaparak Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran hakkında iltifatlar içeren birçok yorumda bulundu.

Favori dizi çifti Asiye ile Doruk kalpleri fethetti! Kardeşlerim yine olay yaptı! 7

Çok iyi bir enerji yakalayan ikilinin arasında 10 yaş olduğunu kim söyleyebilir ki? Enerjileri birbirine uyan iki genç oyuncunun sempatiklikleri de hayranlarını çok etkiledi.

Asiye ve Doruk çiftinin ilk sezon macerası burada bitti. Ancak Kardeşlerim dizisinin ikinci sezonunda yine favori çift olacakları da kesin. Şimdilik yaz arası verildi ve Eylül’e kadar da hayranlar heyecanla ikinci sezonu bekleyecek.