Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Onur Seyit Yaran, ablasının ithamlarına yanıt verirken sosyal medyada da yeniden gündem oldu!

Onur Seyit Yaran, ablasının ithamlarına yanıt verirken sosyal medyada da yeniden gündem oldu!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk karakteri ile geniş bir hayran kitlesine kavuşan Onur Seyit Yaran, henüz genç yaşında dünyanın birçok ülkesinde tanınmakta olan bir isim haline geldi.

İspanyol basınının da ilgi gösterdiği, Kardeşlerim dizisinin yayınlandığı her ülkede hayranlara sahip olduğu bir başarıya sahip olan Onur Seyit Yaran, son dönemde sosyal medyada farklı bir konuyla gündeme geldi.

Ablası tarafından çeşitli ithamlar ile karşılaşan ünlü oyuncu, sessizliğini aylar sonra bozdu. Kardeşinin kendisine, eşine ve anne ile babasına kötü davrandığını iddia eden ablasına karşı Onur Seyit Yaran açıklama yapma ihtiyacı hissetti.

İşte ünlü oyuncunun dikkat çeken açıklamasının detayları:

“Benim için çok tatsız bir konuydu bu, çok üzücü bir konuydu. Çünkü hem ailemi ve ablamı korumaya çalışırken hem de masumluğumu ispat etmem gerekiyordu. Böyle bir şey olması mümkün değil. Beni yakından tanıyanlar da, benimle aynı iş ortamında bulunanlar da bilir ki, ben her zaman adaletsizliğe, orantısız güce, eşitsizliğe karşı durmuşumdur. Böyle bir tutum sergilerken de bunun ailemde olması mümkün değil. Zaten ablam da gerekeni söylemişti, benim için üzücü bir durum.”

Sosyal medya ortamında oyuncunun bu açıklamaları yayılırken, birçok hayranı onun yanında olduğunu belirten destek paylaşımları yaptı.