Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun’un Kardeşlerim dizisindeki şöhreti, Bir Gece Masalı dizisiyle sınanacak!

Su Burcu Yazgı Coşkun’un Kardeşlerim dizisindeki şöhreti, Bir Gece Masalı dizisiyle sınanacak!

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizi projesinde canlandırdığı Asiye Eren karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Su Burcu Yazgı Coşkun henüz ergenlik döneminde olan bir isim ve çocukluktan bu yana setlerde yer alıyor.

2011 yılından bu yana setlerde yer alan oyuncunun 2005 doğumlu olduğunu ve uzun bir set deneyimine sahip olduğunu söylemek mümkün. Kardeşlerim dizisi ise Su Burcu Yazgı Coşkun’un fazlasıyla öne çıktığı ve sadece ülkemizde değil dünyanın birçok ülkesinde kendisini tanıttığı bir proje oldu.

Kardeşlerim dizisinden sonra oyuncu Bir Gece Masalı isimli yeni atv dizisinin kadın başrolü olarak öne çıkacak. Burak Deniz ile partnerliği ile sosyal medyada şimdiden tartışılmaya başlanan Su Burcu Yazgı Coşkun’un yeni bir dizide ilk kez başrol kadın oyuncu olarak yer alacak olması hayranlarını da heyecanlandırıyor.

Kardeşlerim dizisi ise büyük bir şöhrete kavuşan Su Burcu Yazgı Coşkun’un yeni dizi için doğru tercih olup olmadığını sorgulayanlar da var. Dizinin başarısı genç oyuncunun kariyer basamaklarında en önemli sınavlardan birisi olacak.

Zira 4 yıllık Kardeşlerim dizisinin en çok konuşulan genç oyuncusunun yeni dizisine ne kadar izleyici çekebileceği merakla bekleniyor.