Ana sayfa Dizi Haberleri Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin hikayesinde bir gariplik var!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin hikayesinde bir gariplik var!

tarafından ker_def

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin hikayesinde bir gariplik var! 7

Rol açısından da değerlendirmek gerekirse, Fazilet Hanım rolünü oynayan bayan oyuncu dört dörtlük rolünün hakkını veriyor. Bu oyuncuyu çıkaramadım asıl ismini ama çok başarılı buluyorum. Diziyi izlettiriyor desem abartmış olmam

Geçekte her anne, baba kızlarının varlıklı birisiyle evlenmesini ister. Tabi normal prosedürle. Dizimizdeki olay ise anormal bir durum sergiliyor.

Geçmiş bölümlerden birinde Hazım Bey bir trafik kazasında ölüyor, medyada haber oluyor. Ölen bir insanı yakınları niye görmüyor, teşhis etmiyor anlamadım. Sonra baktık Hazım Bey canlı canlı yalıya geliyor. Sert miras tartışmaları yapılıyor. Demek ki üç oğlu da babalarının cesedini teşhis etmemişler. Böyle bir durum olabilir mi? Senaryoda oluyor işte.

Liberal sistemde tek güç para ve maddiyat oluyor. Diğer insani değerler ikinci plana atılıyor.Medyada görmüşsünüzdür. Büyük ve tanınmış bir müteahhit üç genç sevgilisiyle poz veriyordu. Zaten camia dedikleri ünlüler dünyası kendine özgü bir dünya. Kim kimle şey etmiş magazin sayfalarında.

Emeğiyle kazanıp yaşam süren insanlara saygılarımla.

İsmail Kaya / Milliyet Blog