Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Peri Masalı’nda Nazan Kesal, Aldatmak dizisinde Ercan Kesal, işte ünlü çiftin delilik projesi!

Bir Peri Masalı’nda Nazan Kesal, Aldatmak dizisinde Ercan Kesal, işte ünlü çiftin delilik projesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nazal Kesal ile Ercan Kesal çifti, dizi dünyasında bugüne kadar ortaya koydukları önemli roller ile milyonların sevgisini kazandı. Sinema ve tiyatroya katkılarıyla da bilinen ünlü çift, hayatlarını sanata adamış bir görüntü çiziyor.

Bir Peri Masalı dizisine Şahika karakterinde izlediğimiz Nazan Kesal, bugüne kadar tecrübesini yansıttığı birçok proje ile gündem oldu. Yeni dizide de Şahika olarak izlemekte olduğumuz oyuncu hem rolün hakkını veriyor hem de genç meslektaşlarının idollerinden birisi olmayı sürdürüyor.

Ercan Kesal’i ise bu sezon Aldatmak isimli atv dizisinde izlemekteyiz. Sezai karakteri ile tecrübelerini ekrana yansıtan oyuncu, yine karakterin ruhunu ve hislerini izleyicilere yansıtma konusunda ustalık sergiliyor.

İki oyuncu da yoğun bir çaba ile yıllardır dizi setlerinde büyük paralar kazandı. Zaten birçok ünlü isim de ekonomik getirisi nedeniyle televizyon dizilerinde yer almayı daha çok tercih ediyor.

Nazan ve Ercan Kesal çifti bu kazançlarını ise Urla’daki bir sanat merkezini yaşatmaya aktarıyor. BloombergHt ekranlarında Aslı Şafak’ın programına konu olan Nazan Kesal’in sözleri durumu net bir şekilde ortaya koydu.

Nazan ve Ercan Kesal’ın yaptıkları büyük yatırım bu programda ortaya çıktı. Daha önce de birçok sanatçının yaptığı gibi ünlü çiftin de meslekte elde ettikleri tüm kazançlarını Urla’da bulunan sanat merkezine aktarmış olması dikkat çekici ve övülecek bir durum.

Bir Peri Masalı'nda Nazan Kesal, Aldatmak dizisinde Ercan Kesal, işte ünlü çiftin delilik projesi! 7

Nazan Kesal ise bu durumu, “Deliyiz galiba” diyerek açıklıyor. Bu zamanda birçok kişinin delilik olarak ifade edebileceği bu gerçekliği Nazan Kesal, şu sözlerle ifade etti:

“3 sene öne Urla’daki evimizi yapan mimarımız işaret etmişti, böyle bir yer var, sizinle böyle bir yolculuğa çıkmak isteriz dedi. Önce hayır dedik, biz buraya dinlenmeye geldik dedik, çünkü İstanbul’dan Urla’ya yerleşmiştik. Ama sonra hayal edince Urla’nın öyle bir merkez kazandığını, ihtiyaçları olduğunu hissedince yola çıktık. Bitti sayılır. Önümüzdeki aylarda açılacak.
Kompleks oldu, ahır olarak kullanılan bir bina, biz o haliyle gördük. 550 kişilik açıkhava tiyatrosu, 200 kişilik kapalı salon, 11 odalı otel, atölyelerin yapılabileceği, dersliklerin olduğu birkaç galeri ve bir restoran. 5 dönümlük bir araziyi kiralayıp, varımızı yoğumuzu aktardık. Biz deli olmalıyız.”