Ana sayfa Sosyal Medya Fenomen Çukur dizisinin erkek oyuncuları yeniden bir arada!..

Fenomen Çukur dizisinin erkek oyuncuları yeniden bir arada!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur, yayınlandığı dönemde ekranlara damga vurmuştu.

Dört sezon boyunca yayınlanan ve pek çok sahnesiyle akıllara kazınan Çukur dizisi geçtiğimiz yıl final yaptı. Yayınlandığı 2017-2021 yılları arasında, hem reytinglerde hem de sosyal medyada adını üst sıralara yazdıran, imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle dikkatleri üzerine çeken fenomen dizi ünlü oyuncularıyla da çok konuşuldu.

Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Şenay Gürler, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu ve Necip Memili’nin de aralarında bulunduğu tecrübeli pek çok oyuncunun rol aldığı dizi 131 bölüm yayınlandı ve izleyici tarafından çok sevildi.

Çukur dizisinin erkek oyuncuları bir araya geldi ve ortaya yukarıdaki fotoğraf çıktı. Dizinin finalinin üzerinden bir yıl geçti. Aralarında Aras Bulut İynemli, Kubilay Aka, Necip Memili ve Rıza Kocaoğlu’nun da bulunduğu Çukur’un erkek oyuncuları yemekte buluşarak hasret giderdi.

Fenomen Çukur dizisinin erkek oyuncuları yeniden bir arada!.. 7

Öte yandan dizide ‘Aliço’ karakterini canlandıran oyuncu Rıza Kocaoğlu instagram hesabında buluşmadan Aras Bulut İynemli ile birlikte bir fotoğrafını paylaşarak ‘Paşam’ notunu düştü. İkilinin fotoğrafı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.