Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbul Boğazı yalılarındaki dizilerden sıkılanlara güzel haber! Balkan Ninnisi geliyor!

İstanbul Boğazı yalılarındaki dizilerden sıkılanlara güzel haber! Balkan Ninnisi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in Balkan Ninnisi isimli dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Makedonya’nın Üsküp şehrinde çekilen dizi, İstanbul’daki köşk ve yalılarda geçen dizilerden sıkılanların karşısına çıkıyor. Sıcacık hikayesiyle içleri ısıtacak olan Balkan Ninnisi’nin tanıtımı sosyal medyada çok güzel yorumlar aldı.

Başrollerinde Emre Bey ve Merih Öztürk’ün yer aldığı Balkan Ninnisi dizisinin oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Hakan Boyav gibi usta isimler de yer alıyor. Dizide ayrıca Gözde Çığacı, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Deniz Gürkan, Sarp Bozkurt, Süleyman Kara, Mustafa Jašar, Bedija Begovska, Elyesa Kaso gibi isimler rol alıyor.

İstanbul Boğazı yalılarındaki dizilerden sıkılanlara güzel haber! Balkan Ninnisi geliyor! 109

Dizinin paylaşılan ilk fragmanı herkes tarafından çok beğenildi. En çok sevilen yanı ise hikayenin Makedonya’da geçiyor olması. İzleyiciler Balkan Ninnisi dizisinde Makedonya’nın Üsküp şehrini izlemekten çok mutlu olacaklarını, İstanbul’daki yalı ve köşklerde geçen dizilerde çok sıkıldıklarını dile getirdiler.

TRT Genel Müdürü Zahit Sobacı da Balkan Ninnisi dizisinin tanıtımını şu sözlerle paylaştı: “Vardar Nehri’nden dökülen bir Balkan ninnisi TRT’de dile geliyor. Üsküp’te eski bir Osmanlı konağı… Bu konağın gölgesinde yeşeren, yüreklere dokunan bir Türk & Makedon hikâyesi… “Balkan Ninnisi” çok yakında @trt1 ekranlarında sizlerle buluşacak.”

Üsküp’te çekilecek dizi Türk dizisi hayranı Makedonyalıları da çok mutlu etti. Ülkelerinde bir Türk dizisi çekilmesinden dolayı mutluluklarını dile getiren Makedonyalı dizi izleyicileri Balkan Ninnisi’nin ilk bölümünü iple çektiklerini belirtti.

Hikayesi Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü, Taş Köprü’nün birleştirdiği Üsküp şehrinde geçen dizide biri Türk, diğeri Makedonyalı iki gencin yüreklere dokunan aşk hikayesi anlatılacak. Aşkın dili, dini, ırkı yoktur ama araya aileler girince bir araya gelmek için bazen dağları delmek gerekir.