Ana sayfa Sosyal Medya Finale giden Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk ile İlhan Şen büyük iş başardı!

Finale giden Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk ile İlhan Şen büyük iş başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk Mantık İntikam dizisinin 39. bölümü ile birlikte final yapacağına yönelik bilgiler ortaya çıkmıştı. Fox TV’nin ara verip, yaz döneminde dizinin ikinci sezonunu yayınlaması beklentisi vardı ama bunun gerçekleşmesi de beklenmiyor.

Dizinin başrolünde bulunan Esra karakterini canlandıran Burcu Özberk ile Ozan olarak izlediğimiz İlhan Şen, çok güzel bir uyum yakaladı. Enerjilerinin de ne kadar iyi olduğunu setten paylaştıkları samimi pozlarla gösteren ikili, son yılların en etkili dizi çiftlerinden birisi olmayı başardı.

Sosyal medyayı çok etkileyen bu ikili, milyonlarca paylaşım ile Haziran ayından bugüne kadar büyük etkileşim oluşturdu. Burcu Özberk ile İlhan Şen’in arasında bir aşk yaşandığı iddiaları da ortaya atıldı ama Özberk bunu net bir şekilde yalanladı…

Finale giden Aşk Mantık İntikam dizisinde Burcu Özberk ile İlhan Şen büyük iş başardı! 7

Hayranlarının kalan 8 bölümünü de merakla beklediği Aşk Mantık İntikam ile iki genç oyuncu büyük bir başarı kazandı. Haziran ayında başlayan, yaz döneminin en çok izlenen yapımı olan, kış sezonu dizilerine karşı güçlü bir direnç sergileyen Aşk Mantık İntikam hedefini gerçekleştirdi.

Fox TV’nin Cuma rekabetinde hala söz sahibi olmasını sağlayan dizinin iki genç oyuncusu da hem yeksek enerjileri hem de güçlü uyumları ile iyi bir partnerlik dönemi geçirdi.

Finale doğru adım adım gidilirken, Aşk Mantık İntikam hayranları, her bölümü daha da bir dikkatle izleyecek. Çünkü son yılların en güçlü başrol çiftlerinden birisi için artık zaman izleyicinin aleyhine işliyor…