Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş ile hayal kırıklığı yaşayan Show TV’ye Baba ve Oğlum dizileri doping oldu!

Üç Kuruş ile hayal kırıklığı yaşayan Show TV’ye Baba ve Oğlum dizileri doping oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yıllardır az sayıda diziyi ekrana taşıyan ve çoğunlukla da başarılı işlere imzasını atan Show TV’nin, bu sezon şansı iki dizide tutmadı. İçimizden Biri beş bölüm ekranda kalabildi, Yalancı ise 10 bölüm dayanabildi. Her iki dizisine de düşük reytingler nedeniyle final yaptırmak zorunda kalan Show TV, ayrıca Üç Kuruş için de hayal kırıklığı yaşıyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Nursel Köse ve Aslıhan Malbora’nın başrollerinde yer aldığı Üç Kuruş’un düşmekte olan reytinglerine bir çare bulunamadı. Sezona çok iyi ve etkili bir başlangıç yapan Üç Kuruş’un izleyici sadakati oluşturmakta zorlandığını ve son haftalardaki düşmekte olan reytinglerine bakarak da havasının erken söndüğünü söyleyebiliriz.

Üç Kuruş dizisinin akıbeti merak edilirken, bir sezonluk dizi olmanın ötesine geçmesi zor görünüyor. Dizinin sezon sonuna kadar bile devam edip edemeyeceğini tahmin etmek zor… Show TV’nin sadece Aziz dizisindeki istikrar ile sevindiği bir ortamda yeni başlayan iki dizi de kanal yöneticilerinin moralini yükseltti.

Üç Kuruş ile hayal kırıklığı yaşayan Show TV'ye Baba ve Oğlum dizileri doping oldu! 8

Oğlum dizisi ikinci bölümü ile iyi çıkışını bir basamak daha artırarak, çok iyi bir dizi olabileceğini gösterdi. Baba dizisi de zaten ilk bölüm başlangıcıyla milyonlarca izleyiciyi etkileyen bir yapım oldu.

Üç Kuruş dizisinin havasının erken sönmesinin şokunu yaşayan Show TV’ye, çok güvendiği iki yeni dizinin iyi sonuçlar getirmesi doping etkisi yapacaktır. Kanalın izlenme oranlarını artırmaya başlayan Oğlum ve Baba dizileri, Aziz gibi istikrarlı bir yapım olabilir.

Üç Kuruş ile hayal kırıklığı yaşayan Show TV'ye Baba ve Oğlum dizileri doping oldu! 9

Show TV’nin en çok da bu istikrarlı dizilere ihtiyacı var. Çukur gibi 4 sezon boyunca zirvede yer alan bir diziyi bu sezon ortaya çıkartamamış olsa bile Show TV’nin yayındaki 4 dizisi ile yine de milyonları ekranına çekmeyi başardığını söylemek lazım.

Show TV’nin Baba ve Oğlum dizilerinin hikayeleri kadar oyuncu kadrolarında da çok etkili isimler bulunuyor. Ayrıca Üç Kuruş ve Aziz dizilerinde olduğu gibi, Show TV az yapım ile yola çıkıyor ama çok güçlü isimleri bir araya getiren dizilere yer vermeyi de sürdürüyor.

Show TV dizilerinin kalitesini iyi bilen hayranlar da uzun süre destek sağlayarak bu yapımların ayakta kalmasına önemli bir katkı sunuyor.