Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Filiz Özkol, Balık Burcuna Mart ayı içinde hangi konuyu düşünmelerini önerdi?

Filiz Özkol, Balık Burcuna Mart ayı içinde hangi konuyu düşünmelerini önerdi?

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol Mart ayı yorumunda Balık burcu için şunları söyledi.

Sevgili Balıklar, Merkür bu ay sizin burcunuzda retro yapıyor, sezgileriniz çok güçlü olacak ancak daha alıngan ve kırılgan olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Şimdiye kadar içinizde var olan hissetmediğiniz bir takım duygularınız da ortaya çıkabilir. Merkür, bu ay sizi biraz şaşırtacak.

7  Mart’tan sonra enerjiniz çok yükseliyor, muazzam bir koşuşturma içerisine giriyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz tekliflerin karşınıza çıkması sizi şaşırtacak ancak bu teklifleri biraz daha düşünüp Nisan ayına taşımanızı tavsiye ediyorum, bu sizin için daha hayırlı olacak!

21 Mart’ta doğacak Dolunay işlerinizi açacak, karşılaşacağınız insanlar güçlü kişiler olacak. Yaşınızdan büyük deneyimli insanlardan akıl alabilirsiniz çünkü yapacağınıuz işin alt yapısını oluşturmak için bu çok önemli.  Size önerim; Bu ay düşündüklerinizi hayata geçirin sadece fikir olarak bırakmayın, soınunda güzellikler var tadını çıkarın!