Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Filiz Özkol cevapladı; “Aslan Burcunun Mart ayında egosu yüksek mi?”

Filiz Özkol cevapladı; “Aslan Burcunun Mart ayında egosu yüksek mi?”

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol Mart ayı yorumunda Aslan burcu için şunları söyledi.

Sevgili Aslanlar, bu ay sizin için biraz değişik olacak, içsel problemleriniz çok bu problemlerle tek başınıza mücadele edecekdiniz. Çevrenizden gelecek maddi destekler var ama bu dönem kafanız çok karışık bazı insanlar size çok kapalı ve onların hakkıınızda ne düşündüğünü merak ediyorsunuz.

8. evinizde gerçekleşen Merkür retrosu sizi içsel olarak çok yoracak. Sizi besleyen bir kol da maddiyat ve para, bu ay maddi imkanlarınız biraz kısıtlı ve kendinizi bu yüzden mutsuz hissedeceksiniz. Biraz sabırlı olun. 21 Martta’ki Dolunay size çok güzel bir iş teklifi getirecek, bu işle maddi konuda da bir tık daha tepeye çıkacaksınız.

Ayın 22’sinde Güneş 9. evinizde, egonuz bu dönem yükseliyor, çekiciliğinizle çevrenizi etkiniz altına alacaksınız. Bu ay çok seyahat edeceksiniz, davetten davete çağırılacak pek çok sosyal etkinlikte aranan bir insan olacaksınız.