Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Filiz Özkoldan dikkat çeken yorum; “Mart ayında İkizler Burcunu iş hayatında neler bekliyor?”

Filiz Özkoldan dikkat çeken yorum; “Mart ayında İkizler Burcunu iş hayatında neler bekliyor?”

tarafından sevda

Gökyüzü Mart ayında burçlara hangi mesajı veriyor? Astrolog Filiz Özkol’un  youtube kanalında yaptığı burç yorumları astroloji meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü astrolog, 5-27 Mart tarihleri arasında Merkür’ün  Balık burcunda retro yapacağına dikkat çekti!  21 Mart’ta ise Başak burcunda Dolunay meydana geleceğini belirten Filiz Özkol Mart ayı yorumunda İkizler burcu için şunları söyledi.

Sevgili ikizler, Jüpiter 7. yani aşk ve ortaklık evinizde, 2019’un en şanslı burcusunuz. Yapacağınız başlangıçlar, atacağınız imzalar, dostluklar bu ay çok önemli.  Bu ay Merkür retrosu kariyer evinizde bu durum sizi biraz zorlayabilir, güzel iş pozisyonlarınız olacak ancak biraz durup beklemeniz gerekebilir. Hemen her teklife evet demeden inceleyerek ilerlerseniz muhteşem sonuçlar alacaksınız. Uzun süredir beklediğiniz teklifleri de alabilirsiniz.

Dolunay aile ve yuva evinizde orda bir cesaret söz konusu olabilir olaylara farklı bir bakış açısı getireceğinizi düşünebilirsiniz. Yenilikleri seviyorsunuz, ayın 22 ‘sinde Güneşin Koç burcuna geçmesiyle birlikte muhteşem işlerin altına imza atacaksınız. Bu ay sizin için bol bol seyahat de söz konusu.