Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan İskender dizisinde Kasırga’nın Mavi Ay’a karşı planı var!

Tozkoparan İskender dizisinde Kasırga’nın Mavi Ay’a karşı planı var!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında izleyicilerle pazar günleri buluşmakta olan, çocuklara yönelik olarak hazırlanan Tozkoparan İskender isimli dizide Kasırga’nın Mavi Ay’a karşı planı ne? Dizinin yeni bölümü 7 Mart pazar günü saat 17.30’da ekrana gelecek. Yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, çocuklar ve onlarla birlikte ailelerin de severek izlediği Tozkoparan İskender, on üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor… 7 Mart Pazar günü saat 17:30’da ekranlara gelecek olan Tozkoparan İskender’in yeni bölümünde neler olacak? Salih ve Rüya’nın evlenme kararını başta İskender olmak üzere Mavi Ay büyük bir sevinçle karşılar. Ancak nikah saati geldiğinde, İskender arkadaşlarının geç kaldığını fark eder. Mavi Ay’ın nikaha yetişmesi kolay olmayacaktır.

Okul başkanı seçilen Arda, Kasırga Kuralları’nı kaldırdığı söyleyince Tayfun’u çileden çıkarır. Okuldaki gücünü iyice kaybetmeye başlayan Kasırga, Mavi Ay’ı alt etmek için bir plan yapar. Diğer yandan TAYGU Koleji’ne ziyarete gelen Alara, karşılaşma gününü ve karşılaşacakları takımı belirlemek için bir toplantı yapar. Karşılaşma, geleneksel okçuluk üzerinden yapılacaktır.

Ancak ufak bir sorun vardır. Mavi Ay geleneksel okçulukta başarılı olmasına rağmen TAYGU Koleji’nin asıl takımı Kasırga’dır. Mavi Ay ise yedek takımdır. Bu sorunu çözmek için Salih ve Giovanni liderliğinde iki takım anlaşır ve kozlarını paylaşmaya karar verirler.

Kasırga Kuralları tarih mi oluyor? Okullar arası turnuvaya hangi takım katılacak? Kasırga’nın Mavi Ay’ı alt etmek için yaptığı plan ne? Mavi Ay nikaha yetişebilecek mi? İskender Kasırga’nın planını bozabilecek mi?

Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlası, Tozkoparan İskender’in yeni bölümünde…

Tozkoparan İskender her Pazar saat 17:30’da TRT 1’de…