Ana sayfa Dizi Fragmanları Final kararı alınan Ada Masalı ikinci kez gün değiştirdi!

Final kararı alınan Ada Masalı ikinci kez gün değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Haziran ayında buluşan Ada Masalı isimli romantik komedi dizisinin final bölümü ile ilgili bir kafa karışıklığı yaşandı. Star TV’den Annemizi Saklarken isimli yeni dizinin 8 Aralık Çarşamba günü ilk bölümü ile ekrana geleceği duyuruldu.

Ancak aynı gün Ada Masalı izleyicileri final bölümünün yayınlanmasını bekliyordu. Daha önce de bu yönde bir duyuru yapılmıştı. Ada Masalı hayranları, bu işe şaşırırken Star TV’den bir değişiklik adımı geldi. Annemizi Saklarken yine 8 Aralık Çarşamba günü ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak.

Ada Masalı dizisi ise 11 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da 25. ve final bölümü ile yayınlanacak. Bu da dizinin ikinci kez gün değiştirmesi anlamını taşıyor. İlk olarak Salı akşamları yayın hayatına başlayan dizi, Sana Söz gelince çarşamba günlerine alındı.

Çarşamba akşamları bir hayli fazla izleyici kaybı yaşayan dizinin final yapmasına karar verildi. Ancak yeni dizi nedeniyle Ada Masalı ikinci kez gün değiştirerek Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi ne yazık ki hedeflenen reytinglere ulaşamadı. Ancak Star TV, diziyi hemen bitirmek istemedi ve uzun süre düşük reytinglere katlandı.

Dizi mutlu bir finalle bitecek. Haziran ve Poyraz evleniyor. İşte 11 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan finalden ilk fragman: