Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde Kadir’in ölümü, Doruk ile Asiye karakterlerini patlatacak!

Kardeşlerim dizisinde Kadir’in ölümü, Doruk ile Asiye karakterlerini patlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin güçlü hikayesi ve etkileyici reytingleri Cumartesi akşamları bir ışık gibi parlıyor… Milyonlarca izleyicisi bulunan dram dizisinde, önceki hafta Kadir karakterinin ayrılığı hayranları çok üzdü.

Halit Özgür Sarı’nın hikayeye veda etmesi ile birlikte Kadir defteri kapandı. Damlasu İkizoğlu’nun canlandırdığı Melisa da Kadir ile birlikte hikayeden tamamen çıktı. Kardeşlerim dizisi ilk başladığında etkileyici bir dram dizisi olarak çok ilgi çekmişti. Ancak daha sonra aşk ve entrika konuları öne çıkınca senaristler hikaye yazmakta zorlandı.

Kadir ile Melisa’nın hikayeden ayrılması ile birlikte de yeniden güçlü dram sahnelerine dönüş yaşandı. Dizinin 31. bölümünden itibaren izleyicilerin istediği bir şey de gerçekleşiyor.

Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdıkları Doruk ile Asiye karakterleri yeniden eski günlere dönecek.

Kardeşlerim dizisinde Kadir'in ölümü, Doruk ile Asiye karakterlerini patlatacak! 7

Abisi Kadir’i kaybeden Asiye, teselliyi Doruk’ta arıyor… İkilinin yeniden aşk sahneleri ile ekrana dönüş yapması da izleyicileri çok mutlu edecek.

Kardeşlerim dizisinde Kadir gitti ama onun acısı Asiye ile Doruk arasındaki buzları eritti. Asiye ve Doruk karakterlerinin aşkı yeniden güçlenecek. İzleyiciler de bu durumu sosyal medyada öne çıkartarak iki genç oyuncunun popülerliklerinin artmasını sağlayacak.

4 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisi yeni bölümüyle yine çok ses getirecek.