Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Final kararı alınan Balkan Ninnisi dizisine önemli ziyaret!

Final kararı alınan Balkan Ninnisi dizisine önemli ziyaret!

tarafından ker_def

Uzun yıllar sonra TRT 1 için yurtdışında Üsküp’te çekilen ve ilk bölümünden itibaren izleyicilerin beğenisini toplayan Balkan Ninnisi dizi setini Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski ziyaret etti.

Pendarovski’yi sette Yapımcı Uğur Uzunok ve dizinin yönetmenleri Selahattin Sancaklı ve Evrim Yöney karşıladı. Setteki tüm sanatçılarla tanışan ve sohbet eden Pendarovski, kendisine ikram edilen Türk kahvesini içti.

Yapımcı, aynı zamanda dizinin senaristi olan Uğur Uzunok, Cumhurbaşkanı Pendarovski’ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Dizinin çekildiği konakta çekimleri takip eden, oyuncular ve teknik ekiple hatıra pozu da çektiren Cumhurbaşkanı Stevo Pendarovski, Makedonya’da Türk dizilerinin büyük ilgi gördüğünü ve yüksek reytingler aldığını belirterek Balkan Ninnisi’ni de hiç kaçırmadıklarını söyledi.

Her hafta Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarına gelen ve büyük beğeni toplayan “Balkan Ninnisi”nin 19. bölümü, 10 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. Ancak dizi için final kararının alındığı da ortaya çıktı. 17 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak 20. bölüm ile birlikte dizinin final yapması bekeniyor.

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor.

“Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Balkan Ninnisi’nin yapımcılığını Uğur Uzunok, Yalçın Arı, yönetmenliğini Selahattin Sancaklı ve Evrim Yöney üstleniyor.