Ana sayfa Dizi Haberleri Final kararı alınan Star TV dizisinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a sürpriz transfer

Final kararı alınan Star TV dizisinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a sürpriz transfer

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezon finaline giden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a yeni oyuncu! atv’nin en güvendiği dizilerden olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6.sezonu ile devam ediyor.. Hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile geniş bir izleyici kitlesinin tutuklu kaldığı dizinin başarılı geçen bir 6. sezonu var.

Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi ünlü isimlerin başrolünde yer aldığı diziden ayrılan isimler de dikkatleri çekmişti. Sabina Toziya, yılın başında sağlık sorunları nedeniyle diziye veda ederken, Dilşad Şimşek ve Sanem Çelik de peş peşe ayrılan diğer iki kadın oyuncu olmuştu.

Kadın oyuncuların azalmasıyla dikkat çeken atv dizisinin 6. sezonun Haziran ayının başında sona ereceği ortaya çıktı. Sezon finaline yaklaşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 7. sezonu ile 2021-2022 sezonunda atv’nin yine en güvendiği yapımlardan birisi olacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş, EDHO’nun ekibine yeni bir ismin daha katıldığını duyurdu. Usta oyuncu Ali İpin, fenomen dizisinin kadrosunda yerini aldı.

Final kararı alınan Star TV dizisinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a sürpriz transfer 9

Oyuncunun sürpriz bir karaktere hayat vereceği belirtiliyor. Ali İpin en son Star TV’nin final kararı aldığı Seni Çok Bekledim isimli dizide Rıza karakterine hayat vermişti.