Ana sayfa Dizi Fragmanları Final kararı verilen Star TV dizisi hayranları üzecek!

Final kararı verilen Star TV dizisi hayranları üzecek!

tarafından ker_def

Star’ın sevilen dizisi ‘Akrep’, perşembe günleri izleyicisi ile buluşuyor. Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim ve Çağdaş Onur Öztürk gibi önemli isimlerin yer aldığı ‘Akrep’, 10 Haziran Perşembe günü Star’da. ‘Akrep’in, yapımını 1441 Production adına İrfan Şahin üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta otururken, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün kaleme alıyor.

Akrep dizisinin 26. bölümü itibari ile final yapacağı ortaya çıktı. Zaten 26 bölüm garantisi ile ekrana taşındığı için bu kadar uzun sürdüğü değerlendirmeleri yapılan Akrep, oldukça düşük reytinglerle yoluna devam ediyordu. Dizinin hikayesi güçlü ve oyunculuk performansları da başarılıydı. Dizinin finalden önce 24. bölümü 10 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak?

25. Bölüm Konusu; Ahmet, adamının namlusunun ucunda korkuyla bekleyen Perihan’ı ve Ferda’yı tuzağa çekip onlara bir oyun oynar. Oyuna göre aralarından biri sevdiği kişi için canından vazgeçecektir. Aras ve Duru nikahın kıyılacağı yerde Perihan’ı beklerken kaçırıldığını öğrenir ve nikahı iptal edip Perihan’ı kurtarmaya gider. Ahmet’in tehlikeli oyunu ise trajik bir şekilde sonuçlanır.

Ferda, Efe ve Merve’nin evliliğine razı gelir ancak bazı şartları vardır. Merve ile evlenecek olmanın heyecanını yaşayan Efe, Ferda’nın tüm şartlarını kabul eder ve Merve’yi istemeye gider. Sonunda hem Aras ve Duru hem de Efe ve Merve bekledikleri mutluluğa erişmeye yakındır.

Perihan’ın hastalığı gittikçe ilerlemektedir. Sayılı günlerinin kaldığını öğrenen Perihan, ailesini bir araya getirir ve ölümünden sonra şirketin başına Ferda’nın geçeceğini açıklar. Ferda’nın bu son isteği, Duru ve Şahin’i şoke eder.

Yayın Günü: 10 Haziran Perşembe
Yayın Saati: 20.00 / Yeni Bölüm – 25. Blm

Yapım: 1441 Productions
Yapımcı: İrfan Şahin
Yönetmen: Gökçen Usta
Senaryo: Alphan Dikmen ve Başak Angigün
Oyuncular: Demet Akbağ (Perihan), Evrim Alasya (Ferda), Yusuf Çim (Aras), Çağdaş Onur Öztürk (Ahmet), Aslı Melisa Uzun (Duru), Beril Pozam (Ayşem), Demet Gül (Hacer), Bertan Asllani (Efe), Esila Umut (İpek), Taha Baran Özbek (Şahin), Feyyaz Gümüş (Hakan), Müge Su Şahin (Merve), Ahsen Türkyılmaz (Ece)