Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisinden bir efsane geçti!

Menajerimi Ara dizisinden bir efsane geçti!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında yayınlanan ve Pazar akşamlarının alternatif dizilerinden olan Menajerimi Ara, yaz aylarında da ekranda olmaya devam ediyor. Başrollerinde; Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi önemli isimlerin yer aldığı dizinin şimdiye kadar 40 bölümü yayınlandı.

Konuk oyuncuları ile de çok konuşulan Menajerimi Ara dizisinde geçtiğimiz bölümde bir dizi efsanesi daha geldi… Bir döneme damgasını vuran Kaynanalar dizisinde yer alan Defne Yalnız, birçok dizi hayranının aklında yer edinmiştir.

30 yıl süren dizi toplam 14 sezon devam etti ve 300’den fazla da bölüm yayınlandı. Bu kadar önemli bir projede Döndü karakterine hayat veren Defne Yalnız, yıllar sonra yeniden ekranda göründü.

Menajerimi Ara dizisiyle ilgili değerlendirme yazısı kaleme alan Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Defne Yalnız’ın bazı sözlerine dikkat çekti:

“Menajerimi Ara’dan bir Defne Yalnız geçti. Peride’nin yanına gelmişti. Sohbet ve ‘İş olursa arar mısın?’ muhabbeti… ‘Kaynanalar’ günlerine gittiler. “30 yıl sürdü. 14 sezon, 300 küsur bölüm yayınlandı” diyordu Defne Hanım. “Kuyumcular, Döndü kolyesi yapıp satarlardı. Bugün soyadım gibi yalnızım” diyordu rol icabı, belki de gerçek!

Tekin Akmansoy, Leman Çidamlı, Sevda Aydan ve tüm ekip… Böyle bir sit-com bugün yapılabilir mi?”

Sina Koloğlu’nun yazısında sorduğu Kaynanalar gibi bir sit-com’un yapılıp yapılamayacağı bir tartışma konusu olabilir. Defne Yalnız ise “Ailece keyifli izlenebilecek bir sit-com yapılamadı” diyerek konuya noktayı koydu.