Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapacak Show TV dizisinin reyting kurbanı olmasıyla tüm emekler boşa gitti!

Final yapacak Show TV dizisinin reyting kurbanı olmasıyla tüm emekler boşa gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Kahraman Babam isimli dizi için final kararı alındı. Cam Tavanlar gibi, Kahraman Babam da izleyicilerine veda edecek.

26 Temmuz Pazartesi akşamı dizinin final bölümü yayınlanacak. Yeterli reytingler elde edemediği için 8. bölümle birlikte veda etmeye hazırlanan Kahraman Babam dizisinde itfaiyecilerin hikayesi anlatılıyor.

Görkem Sevindik, Ushan Çakır ve Nilay Deniz’in başrollerinde yer aldığı dizi için büyük emekler verildi. İtfaiye teşkilatında eğitimler alındı ve aksiyon sahneleri için de tüm ekip yoğun bir çaba sergiledi.

Normalde çok ilgi görmesi beklenen bir proje olan Kahraman Babam, beklentilerin altında kalan reytingler sonrasında final kararı ile sarsıldı.

Dizinin setinden gelen kamera arkası görüntülerinde ise ekibin ne kadar yoğun bir çaba içinde ve ciddiyetle çalıştıklarını görebilirsiniz.

Final yapacak Show TV dizisinin reyting kurbanı olmasıyla tüm emekler boşa gitti! 7

Yayınlanan kamera arkası görüntüleri aslında dizi hayranları için hüzünlü bir veda gibiydi… Bir dizi hayranı, “Şu kadar emeğe yazık oldu, gerçekten bomboş dizilere kurban ettik” diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Reytinglerin her şeyi mahvettiğini belirten dizinin takipçileri, Kahraman Babam’ın reytinge kurban verilmesinden duydukları rahatsızlığı da sosyal medyadaki mesajlarına yansıtıyor.

Son kez pazartesi akşamı yayınlanacak olan dizinin nasıl bir final yapacağı da merakla bekleniyor.