Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkını anlatan en güzel fotoğraf!

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkını anlatan en güzel fotoğraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Zeynep karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Dram performansı ile romantik komedinin dışına çıkabileceğini de kanıtlayan oyuncu, milyonlarca hayranı ile sosyal medyanın da en çok konuştuğu isimler arasında yer alıyor.

Netflix’te yayınlanacak olan Aşk Taktikleri isimli sinema filminde Şükrü Özyıldız ile başrolde buluşan oyuncu, sette yoğun bir tempoda çalışmalarına devam ediyor. Oyuncu, iş yaşamında ve özel yaşamında iyi bir dönemi yaşıyor.

Demet Özdemir, 2021 yılının başlarında ortaya çıkan Oğuzhan Koç aşkıyla da herkesi şaşırtmış ve ikili yaz tatilinde birbirleri ile daha da çok kaynaşmıştı… Dizinin finalinden sonra sevgilisi ile tatile çıkan Özdemir, sergilediği romantik paylaşımlarla da ne kadar aşık olduğunu göstermişti.

Oğuzhan Koç da sevgilisiyle ilgili sosyal medyada bir hayranının sorusu üzerine güzel bir paylaşım yaptı. “Demet Abla ile aranız nasıl?” şeklinde bir soru geldi. Oğuzhan Koç da bu soruyu el ele fotoğraflarını yayınlayarak yanıtladı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkını anlatan en güzel fotoğraf! 8

Bu fotoğraf ünlü ikilinin birbirlerine ne kadar aşık ve bağlı olduklarını anlatmaya ya da yeterliydi… Oğuzhan Koç’un bu aşk paylaşımına Demet Özdemir hayranlarından da büyük destek geldi.

Demet Özdemir daha az paylaşım yapmaya başladığı instagram hesabından son halini de yayınladı.

Oyuncu yine güzelliği ile kısa sürede 500 bine yakın beğeni almayı başardı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkını anlatan en güzel fotoğraf! 9