Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam yaz dizilerinin zirvesinde ama Burcu Özberk’in durumu soru işareti!

Aşk Mantık İntikam yaz dizilerinin zirvesinde ama Burcu Özberk’in durumu soru işareti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranının en başarılı dizilerinin başında Aşk Mantık İntikam geliyor. Cuma akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan romantik komedi dizisinde Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisi başrolde buluştu.

Ezra ve Ozan karakterleri en popüler dizi çiftleri araştırmasında üçüncü sırada bulunuyor. Eda ve Serkan çifti ile Sen Çal Kapımı birinci durumdayken, ikincilik ise Haziran ve Poyraz ile izleyicileri etkileyen Ada Masalı dizisine ait…

Burcu Özberk, sosyal medyada yapılan en popüler kadın oyuncular araştırmasında ise beşinci sırada yer alabildi… Özberk, uzun bir aradan sonra dizilere yeniden döndü ve Aşk Mantık İntikam da yaz ekranının en yüksek reytingini alan yapımı konumuna geldi. Dizinin bu başarısına rağmen Özberk’in sosyal medyada yarattığı etkileşim dalgası düşük kaldı…

Somera’nın 15 Haziran – 15 Temmuz tarihleri arasını kapsayan “en popüler kadın oyuncular” araştırmasında tüm sosyal platformlarda paylaşılan iletiler üzerinden ilk sırada Alina Boz yer alıyor. Maraşlı dizisinin Mahur’u olarak öne çıkan oyuncu 2 milyon 132 bin 182 ileti ile en yakın rakibine fark attı.

İkinci sırada Hande Erçel, üçüncü durumda Ayça Ayşin Turan ve dördüncü olarak da Ahsen Eroğlu listeye giriş yaptı. Burcu Özberk sadece 381 bin 738 ileti ile beşinci olabildi. Ancak Aşk Mantık İntikam dizisi birçok kış sezonu dizisine göre çok iyi reytingler elde etmeyi sürdürüyor.

Burcu Özberk dizinin de başarısının etkisi ile bir sonraki ay yapılacak olan değerlendirmede daha iyi noktalara gelebilir.

Aşk Mantık İntikam yaz dizilerinin zirvesinde ama Burcu Özberk'in durumu soru işareti! 7