Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Final yapan Masumiyet dizisiyle ilgili dikkat çeken Hülya Avşar detayı!

Final yapan Masumiyet dizisiyle ilgili dikkat çeken Hülya Avşar detayı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2021 yılında kadına şiddet konusunda en dikkat çeken dizi Fox TV ekranında yayınlanan Masumiyet oldu… Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ’un başrolde yer alması da izleyicileri heyecanlandırmıştı.

Dizide Serkay Tütüncü ile İlayda Alişan ikilisinin çok başarılı bir çıkış yapması dikkat çekerken, hikayenin kadına şiddet konusunda farkındalık ortaya koyması da önemli bir ayrıntıydı.

Gold Film’in titizlikle hazırlıklarını yaptığı proje ne yazık ki, yeterince ilgi görmedi. Fox TV ekranında sadece 13 bölüm sürebilen dizinin final yapmasının nedeni yüksek bütçesiydi. Dizi yüksek bütçesini karşılayacak reytingleri alamamıştı. Hülya Avşar da bu durumu net bir şekilde ifade etmişti.

Hülya Avşar’ın dikkat çeken bir başka sözü ise Masumiyet’in 24 Mayıs’taki 13. bölümde final yapmasının kendisinin çabasıyla gerçekleştiği detayı idi…

Hülya Avşar, Candaş Tolga Işık’ın programında “Benim zorlamamla uzadı” ifadesini kullanarak aslında Masumiyet dizisinin daha erken de bitebileceğini ama bunu kendisinin engellediğini anlatmış oldu.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da diziyi köşe yazısında öne çıkarttı ve yüksek beklentilerle gelen yapımın iddialı isimleri öne çıkarttığını belirtti.

Sina Koloğlu, “On üçüncü bölümde final yaptı. Geriye ‘yüzü filtereden mi geçti?’ tartışmasıyla Avşar kaldı” sözleriyle de Hülya Avşar’a göndermede bulundu.