Ana sayfa Dizi Haberleri Sana Söz final yaptı ama Erkan Petekkaya detayı akıllara takılı kaldı!

Sana Söz final yaptı ama Erkan Petekkaya detayı akıllara takılı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2021 yılı geride kalırken Star TV’nin bu sezon tutmayan dizilerinden birisi de Sana Söz olarak ortaya çıktı… Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisini buluşturan dizi bir de aksiyon yapımı olunca izleyiciler çok heyecan duymuştu.

Dizinin yayına başlaması sonrasında gelen reytingler hayal kırıklığı yarattı. Nehir Erdoğan’ın canlandırdığı Elif Karaca karakterinin ünlü sunucu Müge Anlı’ya benzetilmesi de haksız bir yakıştırma değildi. Elif Karaca karakteri televizyonda cinayet davası çözme çabası ile Müge Anlı’nın yıllardır yaptığı şeyin diziye yansımış hali gibiydi.

Sana Söz final yaptı ama Erkan Petekkaya detayı akıllara takılı kaldı! 7

Ancak diziyle ilgili akıllara takılan başka bir detay var. Sana Söz’de Ömer isimli bir polisi canlandıran Erkan Petekkaya’nın isteksizliği dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu o dönemde böbrek rahatsızlığı da yaşamıştı. Hatta dizinin bitmesinde oyuncunun bu rahatsızlığının da payı olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, Erkan Petekkaya’nın projedeki haline dikkat çekerek, “Sanki pek istekli değildi” diye yorumda bulundu. Aslında birçok dizi hayranı da oyuncunun isteksizliğini fark etmişti.

Bu durum hikayeye yönelik bir güvensizlik mi yoksa o dönem yaşadığı rahatsızlıkların bir yansıması mıydı? İşte bu soru akıllara takılı kaldı.

Sina Koloğlu, köşe yazısında dizi için şu yorumda bulundu:

“Sana Söz yine beklentisi yüksekti. Nehir Erdoğan’ın Müge Anlı’nın aynısının tıpkısı olarak rol yaptığı üzerine sosyal medyada konuşuldu. Erkan Petekkaya sanki pek istekli değildi. Yedi bölüm dayandı.”