Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapan Sol Yanım dizisinin genç yeteneği Yasak Elma’ya katıldı!

Final yapan Sol Yanım dizisinin genç yeteneği Yasak Elma’ya katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında gün değişikliği sonrası reytingleri ciddi şekilde düşen ve toparlanamayan Sol Yanım isimli dizi için final kararı alınmıştı.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel’in başrollerinde yer aldığı, etkileyici hikayesi ile de yüzbinlerce izleyiciyi kendisine çeken Sol Yanım dizisi 12. bölümüyle birlikte hayranlarına veda etti.

Geçtiğimiz haftalarda ekrandan silinen dizinin kadrosunda yer alan ve Barbar karakterine hayat veren Emre Dinler de dikkat çeken isimler arasında yer almıştı. Oyuncunun Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisine katıldığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, yeğen karakteri ile yapıma katılacak ve Şahika ile yakınlaşacak. Rolün tam olarak nasıl şekilleneceği de merakla bekleniyor.

Emre Dinler, hatırlanacağı üzere Söz dizisinde Tahir Gümüş karakteri ile ilk kez setlerde yer almıştı. Ardından da Gülperi isimli dizide Mesut karakterine hayat vererek dikkatleri çekti. Oyuncunun son dizisi ise Sol Yanım oldu.