Ana sayfa Dizi Haberleri Finale 3 kala Benim Adım Melek dizisinde akıllara zarar işler oluyor!

Finale 3 kala Benim Adım Melek dizisinde akıllara zarar işler oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranında ikinci sezonu devam eden Benim Adım Melek dizisinde etkileyici bir hikaye ve güçlü oyunculuklar yer aldı. Son haftalarda hikayesindeki değişimler nedeniyle sıklıkla eleştirilmekte olan dizinin, hatırı sayılır bir izleyici kitlesi bulunuyor.

TRT1’in final yapmasına karar verdiği Benim Adım Melek dizisinde Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik gibi başarılı isimler başrolde bulunuyor. Dizinin şimdiye kadar 63 bölümü yayınlandı. Yeni bölüm de 5 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak. Finale toplam 3 bölüm kaldı. Benim Adım Melek dizisi 64. bölümü ile birlikte bitiyor.

Peki yeni bölümde neler olacak? Kenan intikam yemini ediyor. “Bütün hesapları hepinizle tek tek göreceğim” diyen Kenan’ın bu hırsı nelere mal olacak merakla bekleniyor. Dizide Kerem ise şu sözleri ile yeni bölümde bombayı patlatıyor:

“Ben burada kalırsam olacaklardan korkuyorum. Ben kendimden korkuyorum. Babamı yok etme isteği benim içimi yiyip bitiriyor. Ben bu düşünceden sıyrılamıyorum. Bu acı ile bu öfke ile ben burada nefes alamıyorum artık.”

Finale 3 kala Benim Adım Melek dizisinde akıllara zarar işler oluyor! 7

Kerem’in babasına karşı öfkesi ona neler yaptıracak, merak ediliyor. Bu durumdan kurtulmak için Almanya’ya gitmek isteyen Kerem’in sözleri herkesi şoke edecek.

Kaan Çakır’ın muhteşem performans sergilediği Alpay karakterinin gözyaşları ve pişmanlığı da yeni bölüme yansıyacak.

Annesine gelen mektubu gören ve gözü dönen Ömer’in yeni bölümde neler yapacağı da herkesin merakını süslüyor. Bu dizide mutluluk yok, finale kadar ağır bir dram devam edecek gibi gözüküyor.

İşte 5 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan Benim Adım Melek dizisinin 64. bölüm fragmanı: