Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde sonunda bir mesele kapandı!

Mucize Doktor dizisinde sonunda bir mesele kapandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor, perşembe rekabetine gelen Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız dizilerinden sonra düşüş sergilemeye başlamıştı. İlk sezonunda reyting rekorları kıran dizi, şimdilerde ise düşüş trendini bir türlü durduramıyor.

Ali Vefa karakterinde Taner Ölmez’in muhteşem performansı sürerken, ekipteki tüm oyuncular işlerini başarıyla sürdürürken, sıkıntının senaryo tarafında olduğu görülüyor. Dizinin hikayesinde izleyiciyi cezbedecek yeniliklere ve duygusallığın öne çıktığı sahnelere ihtiyaç var… Ancak senaryodaki bu heyecan eksikliği, izleyicileri de başka yapıma kaptırma sürecini hızlandırdı.

Mucize Doktor dizisinin 60. yeni bölümü 29 Nisan Perşembe, yani bu akşam yayınlanacak. Ali Vefa konusunda bir meselenin daha sonuna geliyoruz. Uzman bir doktor olmak için büyük stres yaşayan Ali Vefa, sonunda bunu başaracak. Hem de Muhsin’in babasını ameliyat ederek bu noktaya ulaşacak. Böylece dizide bir meselenin daha kapandığını, yeni bölümlerde kendine daha güvenli bir Ali Vefa göreceğimizi tahmin ediyoruz.

“Cerrah mı oldum ben yani” diyerek büyük heyecan yaşayan Ali Vefa karakterinde Taner Ölmez, unutulmaz bir performans daha sergiliyor.

Nazlı ile Ali Vefa ilişkisinin de derinleşeceği bir bölüm geliyor…

Ferman ile Ali’nin duygusal anları da yeni bölümde çok beğeneceksiniz.

Dizinin 60.bölümünde Serkan Keskin’in canlandırdığı Muhsin karakterinin hayatının bazı detaylarına gideceğiz. İşte yeni bölümden detaylar:

Önce Nazlı’yla evlilik kararı, sonra uzmanlık sınavı derken her şey üst üste gelmiş ve Ali köşeye sıkışmıştır. En kötüsü de Ali daha Nazlı’ya yüzük bile almamıştır! Bu sırada Muhsin’in bambaşka bir derdi vardır. O da babasıdır. Oğluyla hep problemli bir ilişkisi olan babanın riskli bir ameliyata girmesi gerekmektedir.

Muhsin babasının ameliyatını Ali’nin yapmasını ister. Hem de uzmanlık kurulunun gözleri önünde! Ali bütün bu ani değişimlerle baş edebilecek midir?