Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale adım adım giden Baba dizisinde Büşra için beklenmedik son!

Finale adım adım giden Baba dizisinde Büşra için beklenmedik son!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden ikinci tanıtım izleyiciyle buluştu. Kadir’in “Bu dünyadaki cehennemin olacağım” sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda Emin’in Selahattin’e açıkça meydan okuması gerilimi artırıyor.

Büşra’nın Begüm’ün cinayet şüphelisi olarak tutuklanması ise izleyenleri şoke ediyor. “Begüm’ü kim öldürdü?” sorusunun yanıtı şimdiden büyük bir merak konusu… Baba dizisinin 30. bölümü ile birlikte Aralık ayında final yapacağı duyurulmuştu. Dizinin 26. bölümü bu hafta yayınlanacak. Toplam 5 bölüm kaldı ve izleyiciler finale adım adım gidilirken hikayede neler yaşanacağını merak ediyor.

BABA’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Çöpköy’de herkesin yüreğini ağzına getiren bir olayı çözmeye çalışan Kadir, daha farklı bir gerçekle karşılaşır. İlhan ve Büşra arasındaki yakınlaşma gittikçe artarken beklenmedik bir sırrın ortaya çıkması bir anda her şeyi değiştirir.

Çöpköy insanları Kadir’den öğrendikleri şaşırtıcı bir bilgiyle, Selahattin’e karşı verdikleri mücadelenin dozunu artırır. Kimsenin ummadığı bir planın hesabını yapan Selahattin, bütün dengeleri altüst eder. Sürpriz bir isimden aldığı mesajla harekete geçen Begüm, kendisini hiç beklemediği bir durumun içinde bulur.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!