Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinde gerilim arttıkça sosyal medyada fırtına kopuyor!

Kızılcık Şerbeti dizisinde gerilim arttıkça sosyal medyada fırtına kopuyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesinde giderek daha da sertleşen konular yüzeye çıkmaya başladı! İki farklı ailede büyüyen Doğa ve Fatih’in evliliklerinde yaşanan tartışmalar arttıkça izleyicinin ilgisi de artıyor!

Cuma akşamları ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin bu hafta 5. bölümü yayınlandı. Dizide Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu ve Barış Kılıç başrollerde yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisi, modern bir ailede büyümüş Doğa ile muhafazakar bir ailenin ferdi olan Fatih’in evliliklerinde yaşadıkları sorunlar üzerinden kurgulanıyor. İki farklı yaşama sahip olan ailelerin çocuklarının olaylar karşısındaki tepkileri de giderek daha sivrileşmeye başladı! İlişkilerinin başında farklı ailelerde büyümeleri sorun olmasa da evlendikten sonra Fatih’in muhafazakar ailesi ile birlikte oturmaya başlayan Doğa’nın davranışları, özellikle evdeki elti tarafından da sürekli didiklenen bir şekilde göze batmaya başladı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde gerilim arttıkça sosyal medyada fırtına kopuyor! 9

Gelinlik seçiminden başlayarak eve bir yavru köpeği getirmesi nedeniyle sürekli eleştiriler alan Doğa ile Fatih’in arasında da tartışmalar giderek artıyor! Ailesi ile eşi arasında ortak bir alan yaratmaya çalışan Fatih’in kimi zaman anne ve babasının etkisinde kalarak eşini farklı davranmak zorunda bırakması, ikilinin ilişkilerinde sorunlar çıkmasına neden olmakta!

Dizide giderek artan bu gerilimli süreçler ile birlikte izleyicinin ilgisi de büyüyor! Reytinglerde ilk 10 tablosunda yer almayı başaran dizi, bu hafta yayınlanan bölümü ile ortalama puanlarla Total’de 9., AB’de 7. ve ABC1 kategorisinde ise 9. sıradaydı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde gerilim arttıkça sosyal medyada fırtına kopuyor! 10

Ancak aynı akşam yayınlanan ve futbol maçlarından bile etkilenmeyen çizgisiyle çift haneli reyting puanlarını koruyan Yalı Çapkını dizisi karşısında Kızılcık Şerbeti’nin işi zor! Yine de sosyal medyada çok başka bir durum yaşanıyor!

Kızılcık Şerbeti dizisine sosyal medyadan gelen destek daha da artmakta! Adba.tv’nin 25 Kasım tarihli araştırmasına göre Kızılcık Şerbeti dizisi gün birincisi oldu! Üstelik reyting rekortmeni büyük rakibi Yalı Çapkını dizisine fark atarak! 130 bin 100 ileti ileti günün en çok konuşulan dizisi olan Kızılcık Şerbeti’ne karşılık Yalı Çapkını dizisine ise 88 bin 100 ileti geldi. İyilik ve Yalnız Kurt dizileri ise sosyal medyanın gündeminde çok düşük oranlarda yer almakta.

Kızılcık Şerbeti dizisinde gerilim arttıkça sosyal medyada fırtına kopuyor! 11

Bu arada Kızılcık Şerbeti dizisinin sosyal medyadaki rüzgarının en büyük nedeni de Sıla Türkoğlu farkı! Başarılı oyuncu, hem güzelliği hem de oyunculuk performansı ile giderek daha çok hayran kazanıyor! Yemin ve Emanet isimli günlük dizilerle tanınan Sıla Türkoğlu hayranlığı, ülke sınırlarını aşmış durumda! Oyuncuya sosyal medyada verilen destek de giderek artıyor! Haftalık popüler kadın oyuncular tablosunda Su Burcu Yazgı Coşkun’u bile popülerlik tahtında indirerek çok yüksek destekle ilk sırada yer almayı başarmakta. Haliyle Sıla Türkoğlu hayranları, Kızılcık Şerbeti dizisinin sosyal medyada da çok yüksek oranda konuşulmasına büyük katkı sağlıyor!