Ana sayfa Dizi Haberleri Finale adım adım yaklaşan Üç Kuruş dizisinde üzen ayrılık!

Finale adım adım yaklaşan Üç Kuruş dizisinde üzen ayrılık!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından Show TV için çekilen Üç Kuruş dizisi finale doğru adım adım yaklaşıyor. Yakında ekranlara veda edecek olan dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde oyunculardan biri ayrıldı.

Sezona çok iddialı giren ancak reytinglerde bir türlü aradığını bulamayan Üç Kuruş dizisi yakında ekranlara veda edecek. Yapılan planlamalar dizinin 28. bölümü ile birlikte 23 Mayıs Pazartesi günü sona ermesi yönünde. Bir plan değişikliği olmaz ise Üç Kuruş dizisi, önümüzdeki ay izleyicilerine veda edecek.

Üç Kuruş finale yaklaşırken çok sevilen oyuncularından biri olan ve Neriman’ı canlandıran Nursel Köse dün akşam diziye veda etti. Üç Kuruş’un dün akşam yayınlanan 22. bölümünde Efe ve Leyla evlendi. Düğüne gelen Kılıç, ağabeyiyle karşılıklı oynayan Leyla’yı vurdu. Leyla apar topar hastaneye kaldırılırken Neriman ise tüm bunlara sebep olan Baybars’le yüzleşmek için onun karşısına çıktı.

Finale adım adım yaklaşan Üç Kuruş dizisinde üzen ayrılık! 7

Silahını doğrultan Neriman, Baybars’ı vurduğu sıra Kılıç eve gelerek Neriman’ı öldürdü. Böylece Neriman karakterini canlandıran Nursel Köse’nin yanı sıra Baybars karakterine hayat veren Umutcan Ütebay senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.

Üç Kuruş bir değişiklik olmazsa altı bölüm sonra sona erecek. Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor.

Üç Kuruş’un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Necip Memili, Kadir Çermik, Bora Akkaş gibi önemli isimler bulunuyor.