Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç, kalbini çalacak adamın özelliklerini açıkladı!..

Bir Zamanlar Çukurova’nın Gülten’i Selin Genç, kalbini çalacak adamın özelliklerini açıkladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ‘Gülten’ karakterini canlandıran genç oyuncu Selin Genç Bestyle Magazine Dergisi’nin Nisan ayı sayısına çarpıcı pozlar verdi.

Geçtiğimiz bölümlerde hikayede ölerek diziye veda eden Selin Genç aşkla ilgili sorulara içtenlikle yanıt verdi. Güzel oyuncu,  “Biri sizi kendisine nasıl aşık eder?” sorusunu, “Zeki, sabırlı, özgüvenli, merhametli, özgür ruhlu ve cesur adamları severim” yanıtını verdi.

Mesleği ile ilgili olarak da konuşan oyuncu, “Sanat üzerine kafa yormak ve iyi bir sanatçı olabilmek için sanatın her rengine bulanmak bir terapi gibi” şeklinde konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Gülten'i Selin Genç, kalbini çalacak adamın özelliklerini açıkladı!.. 7

Selin Genç, ATV ekranlarında 4. sezonuyla devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile aynı zamanda ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

‘Gülten’ karakteri ile dizinin ilk bölümünden itibaren projede yer alan oyuncu ilk tecrübesi ile izleyiciden tam not aldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi Genç’in kariyerinde önemli bir yer tutuyor.

Oyuncu, hikayedeki rolünün sona ermesiyle birlikte trafik kazası sahnesiyle Bir Zamanlar Çukurova’ya 120. bölümünde veda etti. Hayranları oyuncunun yeni projesini merakla beklemeye başladı.