Ana sayfa Dizi Haberleri Finale doğru giden Çukur dizisinden bir büyük sürpriz geliyor!

Finale doğru giden Çukur dizisinden bir büyük sürpriz geliyor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları Show TV ekranında yayınlanmaya devam eden Çukur dizisinde 113. bölüm geride kaldı. Dizinin 125. bölüm itibari ile final yapması bekleniyor ve finale gidilirken de üst üste ayrılıklar yaşanıyor. Dizide Öner Erkan, Baki Davrak, Hazal Subaşı, Mustafa Avkıran, irem Sak ve Nejat İşler gibi isimler son bölümlerde üst üste ayrılıklara imza atmıştı.

Ancak dizinin yeni bölümünde bu sefer çok farklı bir durum var. Adeta büyük bir sürpriz yaşanacak ve izleyiciler de bu durumdan memnun kalacak. Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ‘Çukur’un Pazartesi yayınlanacak yeni bölümünde Aykut Kocaman sürprizi yaşanacak. ‘Çukur’a konuk olan ünlü teknik direktör, Aras Bulut İynemli’yle birlikte kamera karşısına geçti.

Finale doğru giden Çukur dizisinden bir büyük sürpriz geliyor! 9

Pazartesi günlerinde sosyal medyada gündeme damga vuran dizi ‘Çukur’un yeni bölümünde sevilen teknik direktör Aykut Kocaman konuk oyuncu olarak izleyicilerle buluşacak.

Dizide Aykut Kocaman’dan adını alan Aykut (Berhan Taşdelen) karakteriyle olan duygusal sahnelerinde ünlü teknik adama Aras Bulut İynemli eşlik etti.

Finale doğru giden Çukur dizisinden bir büyük sürpriz geliyor! 10

Yamaç ve Aykut’un efsane spor adamıyla bir araya geldiği sahneler Çukur hayranlarını derinden etkileyecek.

Çekimler sırasında keyifli ve duygusal anların bir arada yaşandığı sette Aykut Kocaman, Aras Bulut İynemli ve ekiple hatıra fotoğrafları da çektirdi.

Finale doğru giden Çukur dizisinden bir büyük sürpriz geliyor! 11

Finale doğru ilerlemekte olan ‘Çukur’ her Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyicileri ile bir kez daha buluşacak.