Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale giden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sürpriz bir karar açıklandı!

Finale giden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sürpriz bir karar açıklandı!

tarafından ker_def

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 21 Nisan Perşembe akşamı 20.00’de 133’üncü bölümüyle atv ekranında olacak.

Sezon sonunda final yapacağı artık kesinleşen atv dizisinde izleyiciler heyecanla son bölümlerde neler olacağını bekliyor. 140. bölümü ile birlikte sona ermesi beklenen dizinin çekimlerine Adana’da devam ediliyor. Hikayede ise izleyicileri ilginç olaylar bekliyor. Hakan ve Züleyha’nın kararı sürpriz olacak.. İşte dizinin 133. bölümünden detaylar:

Aralarındaki sorunları çözen Züleyha ve Hakan, nikah tarihi için başvuru yapar. Züleyha’nın Hakan’la barıştığını bilmeyen ve ölümden dönmenin de etkisi ile zaman kaybetmek istemeyen Fikret, hislerini Züleyha’ya açmaya hazırlanırken Züleyha’nın Hakan’la evleneceğini öğrenince büyük bir yıkım yaşar.

Züleyha’nın Çolak Ağa’ya teslim etmediği Şermin, Betül’ü bulması için Züleyha’dan yardım ister. Züleyha sürpriz hamlesiyle Çolak Ağa’yı köşeye sıkıştırınca, Çolak Ağa da Züleyha’yı ortadan kaldırmak için hain bir plan yapar.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümleriyle her perşembe 20.00’de atv’de.