Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Barbaroslar dizisinde şimdi sıra fetih yapmaya geldi!

Barbaroslar dizisinde şimdi sıra fetih yapmaya geldi!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Perşembe günlerinin iple çekilen dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, 21 Nisan Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Davaları yolunda bir ölüm kalım savaşı içine düşen Barbaros kardeşleri yeni bölümde neler bekliyor? İşte detaylar:

Tüm çabalarına rağmen Baba Oruç ve Hızır’ın kendisini kurtarmakta çaresiz kaldığını öğrenen İlyas, Esma yardımıyla tutulduğu zindandan kaçmış ve Mesih Paşa’nın yaverini Kelemez’deki katliamın asıl suçlularını itiraf etmesi için esir almıştı.

Oruç bu olay karşısında İlyas’ı bulduğu yerde öldüreceğini söyleyen Mesih Paşa’ya engel olamamış ve İlyas gözleri önünde vurularak düşmüştü. Oruç, kardeşini vuran Mesih Paşa’dan intikamını nasıl alacaktır? İlyas yaşayacak mıdır? Hüma, İlyas’ın zindandan kaçmasına sebep olan Esma’ya İlyas’ın canına bir şey olduğu takdirde onu çiğneyip geçeceğini söylemişti. Hüma ona nasıl bir ceza verecek ve Esma bunun karşılığında ne yapacaktır?

Hızır, Piri Reis ve Murad, Don Diego’nun himayesine girmeye hazırlanan Şahbaz’ın ve yanındaki Piero’nun izini bulmuş ve onları yakalayacakları esnada tuzağa düşürülmüşlerdi. Kara Hasan ve Osmanlı askerlerinin yetişmesiyle bu tuzaktan kurtulan Hızır ve leventler, Şahbaz ve Piero’yu Kelemez’e götürmeyi başarabilecek midir?

Yolda onları bekleyen engeller neler, yeni düşmanlar kimler olacaktır? Kelemez’deki katliamda Gabriel’in parmağı olduğu ortaya çıkacak mıdır? Modon fethi başlayacak mıdır?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu’nun yer aldığı, çekimleri Antalya, Marmaris ve İstanbul’da devam eden dizi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı, her Perşembe saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında…