Ana sayfa Dizi Haberleri Gülru ve Gülfem’in acımasız kavgasını özleyenlere müjde! Güllerin Savaşı yeniden ekranda!

Gülru ve Gülfem’in acımasız kavgasını özleyenlere müjde! Güllerin Savaşı yeniden ekranda!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yayınlandığı dönem çok beğenilen Güllerin Savaşı dizisi Damla Sönmez ve Canan Ergüder’in iki azılı düşmanı canlandırdığı sürükleyici bir diziydi. Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuya unutulmazlar arasında yerini alan Güllerin Savaşı yeniden ekrana geliyor.

2014-2016 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan Güllerin Savaşı dizisi, iki ana kadın karakter Gülfem ve Gülru’nun acımasız kavgasını anlatıyordu. Bu iki kadının mücadelesi izleyiciyi o kadar sarmıştı ki dizi hala hafızalara kazınmış durumda.

İşte bu unutulmaz dizi yeniden ekrana geliyor. Damla Sönmez, Barış Kılıç ve Canan Ergüder’in başrolleri paylaştığı GüllerinSavaşı dizisi, tekrar bölümleriyle bugünden itibaren hafta içi her gün saat 14.00’te izleyicinin karşısına çıkacak ve bu heyecanı yeniden yaşatacak.

Gülru ve Gülfem’in acımasız kavgasını özleyenlere müjde! Güllerin Savaşı yeniden ekranda! 7

Medyapım imzalı Güllerin Savaşı adlı dizi 2014-2016 yıllarında Kanal D’de yayınlanmış ve çok sevilmişti. Başrollerinde Canan Ergüder, Barış Kılıç ve Damla Sönmez’in yer aldığı dizi unutulmaz Türk dizileri arasına girdi.

6 Şubat 2016 tarihinde yayınlanan 68. bölümü ile final yapan dizide Barış Kılıç, mesleği için yurt dışına gittikten bir süre sonra Türkiye’ye dönen Dr. Ömer Hekimoğlu karakterine hayat verdi. Canan Ergüder de Ömer Hekimoğlu karakterinin eski aşkı modacı Gülfem karakterini canlandırdı. Eski dizi aşıkları yeniden bir araya geldi.

Günümüzün en yetenekli oyuncularından biri olan ve halen Aziz dizisiyle ekrana gelen Damla Sönmez de evin bahçıvanının kızı Gülru’yu canlandırıyordu. Bir Gülfem Sipahi delisizolan Gülru, sırf bu yüzden moda okumuştur. İntikam için Gülfem’in engelli kardeşi Cihan’la evlenen Gülru aslında Ömer’e aşıktır. Cihan öldükten sonra tüm mirası Gülru’ya kalır.