Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale giden Fox TV dizisinde büyük sürpriz!

Finale giden Fox TV dizisinde büyük sürpriz!

tarafından ker_def

58 haftalık çekim maratonu tamamlanan Sen Çal Kapımı dizisinde artık finale doğru adım adım gidiliyor. Dizinin ekibi önceki hafta çekimleri tamamladı. 52. bölümü ile birlikte final yapacak olan romantik komedi dizisinde son 2 bölüm kaldı.

Fox TV ekranında final yapacak olan diziler arasına katılan Sen Çal Kapımı için hayranlar heyecanla son iki bölümü bekliyor. 1 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’da 51. bölümü izleyeceksiniz. 8 Eylül Çarşamba akşamı ise dizi son kez ekranda yerini alacak.

Peki finale doğru gidilirken hikayede neler olacak? Dizi hayranları heyecanla Eda’nın hamileliğinin sonuçlanmasını ve büyük bir aile tablosunun ortaya çıkmasını bekliyor…

Finale giden Fox TV dizisinde büyük sürpriz! 7

Dizinin 51. yeni bölümünde Eda’nın hamileliğinde dördüncü aya gelinmiştir. Serkan bebeğin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanırken Eda sürpriz olarak kalmasını ister.

Serkan her ne kadar durumu kabullenmiş gibi yapsa da Eda’dan gizli bebeğin cinsiyetini öğrenmek için herkesi ve her şeyi seferber eder. Kiraz içinse kıskançlık çanları çoktan çalmaya başlamıştır.