Ana sayfa Dizi Fragmanları Finale giden Hekimoğlu dizisinde işler fena karıştı!

Finale giden Hekimoğlu dizisinde işler fena karıştı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Hekimoğlu dizisinde geriye sadece 3 bölüm kaldı… 4 Mayıs Salı akşamı 48. bölümü yayınlanacak olan dizide Ateş Hekimoğlu, ekibi dağıtmıştı.

Mehmet Ali, Emre ve Zeynep artık ekipte yok… Şimdi Orhan ile birlikte vakalara bakan Ateş Hekimoğlu zor bir durumda. İpek ise yeni bir ekip kurmasını istiyor… Hekimoğlu dizisinin 48. yeni bölümünden 3. fragman yayınlandı. Hikayede işlerin fazlasıyla karıştığı anlara şahitlik edeceksiniz.

Ateş, tek başına tanı koymaya karar veriyor! Ateş, hastaya tek başına tanı koyacağına karar verir. İpek ise Ateş’in bu kararına karşı koyar. Peki Ateş, doğru tanıyı koyabilecek mi?

Ekibin dağılmasından sonra Ateş yanına Orhan’ı da alıp işe koyuluyor.

Ekibin dağılmasından sonra Ateş, İpek’in tüm ısrarlarına rağmen tek başına çalışma konusunda ısrarcıdır. Üst üste gelen vakalar ise işlerin artmasına yol açmıştır. İpek’in itirazlarına kulak asmayan Ateş, yanına Orhan’ı da alıp işe koyulur.

İpek, Ateş’e bir ekibe ihtiyacı olduğunu kanıtlamaya çalışıyor!

Ekibin dağılmasından sonra Ateş’e yeni bir vaka gelir. Tek başına sorunu çözmeye çalışan Ateş bunu yapabileceğine emindir. Ancak İpek, Ateş’e durumun tam tersi olduğunu kanıtlamaya çalışır. Bu mücadeleyi İpek mi yoksa Ateş mi kazanacak?