Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisindeki olay başına gelse Deniz Çakır ne yapardı?

Masumiyet dizisindeki olay başına gelse Deniz Çakır ne yapardı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Masumiyet dizisinin setinde Harun karakterine hayat veren Mehmet Aslantuğ ile Bahar olarak izlediğimiz Deniz Çakır, yaptıkları açıklamalarla dikkatleri çekti. TV100’de yayınlanan röportajda, Deniz Çakır pandemi önlemlerini alarak sette çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Deniz Çakır, “Tabii zor bir süreç. Tabii bizim makyajımız yapılıyor, maske çıkıyor ama herkes maskeli. Havalar da ısındı, kapalı ortamlarda daha da zor oluyor. Şükür işimizi yapabiliyoruz. Her şeye rağmen çalışmaktan başka bizi kurtaracak bir şey yok. Çünkü moralleri iyi tutmak gerekiyor. Bu dönemde psikoloji de çok önemli. İşini yapabiliyor olmanın motivasyonu ile yapacak bir şey yok. Ama çok dikkat ediyoruz tabii ki” açıklamasında bulundu.

Deniz Çakır, dizide kendisini en çok neyin çektiği şeklindeki soruyu yanıtladı. Aynı Hülya Avşar gibi Deniz Çakır da senaryonun güzelliğine işaret ederek bu soruya yanıt verdi. Kadına şiddet konusunun detaylı ve farklı yönleriyle işlendiği Masumiyet dizisinin hikayesinin hassasiyet içerdiğini anlatan Deniz Çakır, şu açıklamayı yaptı:

“Kadın meselesinin işlenmesi ve hakikaten iki taraflı olarak işlenmesi. Vicdan muhasebesi falan. Güzel giden bir ikili hikaye vardı. Bir de güzel bir kadro kuruldu. Daha önce çalıştığım yapımcı yan yana gelince…”

Gerçek hayatta kendisinin başına böyle bir şey gelse ne yapacağı sorulan oyuncu, dışarıdan ahkam kesilecek bir konu olmadığını anlattı. Deniz Çakır, “İnsanın başına gelmeden çok doğru değerlendirilebilecek bir şey değil. Annelik eleştiriye çok açık ve kolay kolay yargılanabilecek bir kavram değil. Dolayısıyla da çok da haddim değil, anne olmadığım için. Ama ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın çocuğumun yanında olurdum. Yanında olurken ona doğruyu göstererek. Onu dışlayıp, yargılamak gibi değil” açıklamasını yaptı.

Böyle bir şey başına gelse dizideki Bahar karakterine benzer yanlarının da farklı taraflarının da olacağını anlatan Deniz Çakır, her zaman için çocuğunun yanında olacağının da altını çizdi.