Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Hekimoğlu dizisinde müthiş teklif!

Finale giden Hekimoğlu dizisinde müthiş teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Hekimoğlu, 50. yeni bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek. Dizinin dijitalde devam edeceğine yönelik de herhangi bir işaret yok. Yani son 5 bölümü kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Timuçin Esen, Ebru Özkan, Okan Yalabık, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 46. yeni bölümünde neler olacağına yönelik detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Hekimoğlu dizsiinin 20 Nisan Salı akşamı yayınlanacak yeni bölümünde İpek’ten Mehmet Ali’ye müthiş bir teklif var. Ancak bu teklif hastanede işleri fazlası ile karıştırabilir.

İstifa eden Memoli’nin bir başka hastane ile olan görüşmesi iptal edilmişti. Şimdi ise İpek’ten gelen yeni hamle bakalım Memoli’yi hastanede tutmaya yetecek mi? Ancak bu teklif işlerin fazlasıyla karışmasına da neden olabilir.

Memoli, Ateş’e rakip mi oluyor? İpek, Memoli’nin gitmemesi için ona yeni bir teklifte bulunuyor. Hastanede ikinci bir tıbbi tanı departmanı kurmayı ve Memoli’yi onun başına getirmeyi planlıyor. Peki bu teklife Memoli ne diyecek? Ateş, bu durum karşısında İpek’e tepki gösterecek mi? Bu rekabet başarıya yol açacak mı?

Hekimoğlu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!