Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde herkese pençe gösteren Doruk, Asiye karşısında mırlıyor!

Kardeşlerim dizisinde herkese pençe gösteren Doruk, Asiye karşısında mırlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin Asiye karakterine hayat veren genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun ile hikayede Doruk olarak izlediğimiz Onur Seyit Yaran, son günlerin en çok konuşulan genç oyuncuları arasında bulunuyor. Doruk, en son Asiye’ye aşkını itiraf etmişti.

Kardeşlerim dizisi atv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanıyor ve izleyicilerden de büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizi geçtiğimiz gün 9. bölümü ile birlikte tüm kişiler kategorisinde TRT1’in Gönül Dağı dizisinin önüne geçerek birinci sırayı elde etmişti. Dizide AsDor hayranlığı da yükseliyor. Sosyal medyada Asiye ve Doruk karakterleri önce çıkarken, iki genç oyuncu da popülerliklerinin zirvesine doğru ilerliyor.

Kardeşlerim dizisinde Doruk ve Asiye karakterleri izleyicilere çok sempatik geldi ve iki genç oyuncu da sosyal medyada büyük bir etkileşim dalgası yaratmayı başardı. İkili gelen soruları yanıtladıkları youtube’da yayınlanan video ile de dikkatleri çekti.

Doruk karakteri için oyuncu, “Özünde çok iyi birisi. Zaten şu andaki bölümlerde gördüğünüz gibi, hayatındaki birkaç değişiklikten sonra içindeki insan da çıkmaya başlıyor” diye konuştu.

Doruk’un herkese pençe gösterdiğini ama Asiye’ye mırladığını ifade eden oyuncu, karakterin bu huyunu da sevdiğini belirtti.

AsDor’u bir cümle ile anlatmaları istenince Su Burcu Yazgı Coşkun, “En masum ve ilk aşk” ifadesini kullandı. Onur Seyit Yaran ise, “Aşkın en masum hali” dedi.

AsDor fanlarının tüm paylaşımlarını detaylı şekilde incelediklerini anlatan Yaran, “Bizi çok mutlu ediyor. Bunlar bize çok motivasyon sağlıyor, çok teşekkür ederiz” dedi.

Coşkun da tüm paylaşımları okuduğunu ve herkese teşekkür ettiğini söyledi.

İkilinin videodaki eğlenceli halleri de izleyicileri mutlu etti.