Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün fanları dikkat, Sefirin Kızı bugün yok!

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün fanları dikkat, Sefirin Kızı bugün yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin 2 sezondur pazartesi akşamları yayınlamakta olduğu Sefirin Kızı dizisinin günü değiştirildi… Bu durumdan haberi olmayan yüzbinlerce hayran var… Pazartesi akşamları Star TV’de Sefirin Kızı’nı izlemeye alışanlar ve gün değişikliğinden haberi olmayanlar 19 Nisan Pazartesi akşamı dizilerini bulamayacak.

Çünkü Star TV, geçtiğimiz günlerde önemli bir düzenleme yaptı.Nur Fettahoğlu, Erdal Beşikçioğlu ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı Kağıt Ev isimli dizi başlıyor.. Star TV, yeni dizisini Pazartesi günleri yayınlayacağını duyurdu. Kağıt Ev’in ilk bölümü de bu akşam ekrandaki yerini alacak. Yani Sefirin Kızı 19 Nisan Pazartesi akşamı ekranda olmayacak.

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek ikilisinin başrolünde yer aldığı Sefirin Kızı dizisi ise salı günlerine kaydırıldı. Şimdiye kadar 48 bölüm yayınlanan dizinin finaline az kaldı… 52. bölüm itibari ile final yapmasına karar verilen Sefirin Kızı, 49. yeni bölümü ile 20 Nisan Salı akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak.

Kağıt Ev dizisinin pazartesi rekabetinde nasıl sonuçlar alacağı merakla bekleniyor. Sefirin Kızı ise salı rekabetinde son 4 bölümde nasıl sonuçlar alacak? İzleyici alışkanlığı düşünüldüğünde gün değiştiren dizilerin genelde ciddi düşüşler yaşadığı biliniyor.

Star TV’nin Sefirin Kızı dizisinin son 4 bölümünden fazla bir beklentisinin olmadığı da aslında bu değişiklik kararı ile kendini belli etti. İşte Sefirin Kızı dizisinin 49.bölüm fragmanı: