Ana sayfa Sosyal Medya Finali yaklaşan Çukur dizisinde izleyicinin en çok merak ettiği şey!

Finali yaklaşan Çukur dizisinde izleyicinin en çok merak ettiği şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Çukur dizisinde finale son 3 bölüm kaldı… 7 Haziran Pazartesi akşamı 131.bölümü ile birlikte veda edecek olan dizinin 24 Mayıs akşamı 129.bölümünü izleyeceksiniz. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili’nin başrolünde yer aldığı dizinin son bölümleri geldi ve izleyicilerin de merakı iyice arttı.

Çukur dizisiyle ilgili yapılan bir röportajda izleyicilerin en çok neleri merak ettiğine yönelik bilgiler ortaya çıktı. Bir dizi hayranı en çok kimlerin sağ kalacağını, kimlerin ayrılacağını merak ettiğini ifade etti.

Bir başka izleyici ise Yamaç’ın Amca’yı nasıl öldüreceğini merak ettiğini söyledi. Amca’nın nasıl öleceği konusu izleyicilerin en çok merak ettiği konu olarak görülüyor.

Bir başka izleyici ise Yamaç’ın diğer çocuğunun nerede olduğu konusunu merak ettiğini ifade etti. O çocuğun ortaya çıkıp çıkmayacağını merak edenler var.

Çukur dizisinin sonunun nasıl biteceğini çok merak ettiklerini dile getiren izleyiciler de heyecanlı olduklarını belirttiler. Bazı izleyiciler ise sosyal medyada yaptıkları yorumlarda dizinin 5. sezonunun da olması gerektiğini ifade ediyorlar.

Ancak Çukur 7 Haziran’da son kez izleyicilerle buluşacak. Röportajı videoda bulabilirsiniz.