Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin senaristi izleyiciyi deli etmenin yolunu buldu!

Kardeşlerim dizisinin senaristi izleyiciyi deli etmenin yolunu buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kardeşlerim, Cumartesi akşamları yoluna devam ediyor. Dizinin hikayesi izleyicilerden büyük ilgi görürken, genç oyuncuların performansları da bir harika… Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun çok iyi bir dizi çifti oldu. Doruk ile Asiye karakterine hayat veren ikilinin performansları da gayet başarılı.

Onur Seyit Yaran aslında Su Burcu Yazgı Coşkun’dan 10 yaş daha büyük. Ancak Yaran’ın yaşını göstermeyen yüz hatları,onun liseli genç rolünde inandırıcı olmasını sağlıyor. Yaran, bir röportajında partneri Yazgı ile de çok iyi anlaştıklarını ve enerjilerinin tuttuğunu söyledi.

Kardeşlerim dizisinin hikayesinde Ömer karakterinin başına gelenlerden sonra şimdi de senaristler çok sevilen bir diğer karakter olan Asiye’yi öne çıkartmaya başladı. Asiye karakterinin hırsızlıkla suçlanması ve sonrasında da başına farklı dertlerin gelmesi dizi hayranlarının şaşırtmadı.

Kardeşlerim’in 15. yeni bölümünde de Asiye yine hiç hak etmediği ithamlarla karşı karşıya kalacak. Namusuna dil uzatılan Asiye, eskort kız olmakla suçlanıyor. İşte 15. bölüm fragmanındaki bu görüntüler dizi hayranlarının pek de hoşuna gitmedi.

Dizinin senaristine laf atan izleyiciler, “Ömer’in başına gelmeyen kalmadı zaten. Şimdi biraz Asiye hastanelik olsun, da Doruk acı çeksin” diyerek göndermede bulundu.

İşte 29 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisinin 15.bölümünden ilk fragman: