Ana sayfa Sosyal Medya İbrahim Çelikkol ile Kuş Uçuşu dizisinde buluşan Birce Akalay bir başka iş daha kovalıyor

İbrahim Çelikkol ile Kuş Uçuşu dizisinde buluşan Birce Akalay bir başka iş daha kovalıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Ünlü oyuncu Birce Akalay, Star TV’de yayınlanan Babil dizisinde canlandırdığı İlay karakterinin ardından bir süredir dinlenmeye çekilmişti. Oyuncu, şimdilerde ise yeni bir rolün hazırlıklarını yapıyor.

Yıllar önce Siyah Beyaz Aşk isimli Kanal D dizisinde İbrahim Çelikkol ile partner olan oyuncu, yine bir başka dizide eski arkadaşı ile buluştu. Bu yeni dizinin ismi Kuş Uçuşu… Miray Daner, Defne Kayalar ve İrem Sak’ın da yerini aldığı Netflix için çekilecek olan Kuş Uçusu dizisiyle ilgili ünlü oyuncu, muhabirlerin sorusunu yanıtladı.

Bir çiçekçiden çiçek alırken görüntülenen oyuncu bir hayli şaşkındı. Birce Akalay’ın doğal hali görenleri gülümsetti. Akalay, maskesiyle pandemi önlemlerini de sıkı tuttuğunu gösterdi.

Bir takı markası çıkarmak için toplantıya gittiğin ifade eden oyuncu, “Kendi işimle alakalı. İyi, güzel” diyen oyuncu sokakta konuşmak da istemedi.

Kuş Uçuşu dizisinin çekimleri bitince tatil yapacağını anlatan oyuncu, yurt dışına çıkmak gibi bir düşüncesinin de olmadığını ifade etti.

İbrahim Çelikkol ile yıllar sonra bir araya gelmesi konusunda ise oyuncu, “Çok keyifli” demekle yetindi.