Ana sayfa Dizi Haberleri Fırat Tanış, Arıza dizisinde kendisini bir dizi yanlışın içinde buldu!

Fırat Tanış, Arıza dizisinde kendisini bir dizi yanlışın içinde buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de ekrana gelen, 03 Medya imzalı Arıza’nın dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümünde yaşanan çarpıcı gelişmeler herkesi ekran başına kilitledi. Burak’ın Ali Rıza’ya saldırısı sonucu silahların da havaya uçması konsorsiyumdaki herkesin hayatını tehlikeye soktu. Bütün ortaklar ailelerini korumak için nasıl bir hamle yapacaklarını bilemezken Haşmet Ağa bir çıkar yol bulmak için kendi hayatını tehlikeye attı.

Konsorsiyumun sattığı silahların alıcısı ve istihbarat örgütlerinin arananlar listesinin başında yer alan azılı katil Cabir, karakterini Fırat Tanış canlandırdı. Bozuk bir Türkçe ile konuşturulan karakterin bu durumu pek inandırıcı gelmedi. Farklı bir dilde konuşturulsa belki daha iyi olurdu…

Karakterin fazla karikatürize olması, abartılı bir şekilde çok güçlü birisi gibi gösterme çabaları da pek gerçekçi durmuyordu… Yani Fırat Tanış’ın dizide çok aykırı bir şekilde durduğunu, pek de Arıza’nın yapısına uymadığını diziyi izleyenler hemen hissetti.

Fırat Tanış, Arıza dizisinde kendisini bir dizi yanlışın içinde buldu! 7

İzleyiciler hafta için paylaşılan Tolga Sarıtaş – Fırat Tanış fotoğrafını çok beğenmişti. İki oyuncu bölümün final sahnesi dışında aynı karede yer almadı.

Arıza dizisinde Jandarma’nın elinden Cabir isimli katilin kardeşinin kurtarıldığı anlar da yine dizinin kalitesine pek de yakışmayan bir sahne olarak dikkat çekti. İzleyicilerin ekran başında daha gerçekçi hikayeler ve sahneler beklediğini hemen hatırlatmakta fayda var.

Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı dizideki iki karakterin uyumu da izleyicileri yine ekran başında tutmayı başarıyor…

Reytingleri ve sosyal medya algısı ile göz dolduran Arıza dizisi, AB grubunda reyting kaybedince en çok izlenen dizi unvanını Menajerimi Ara’ya kaptırdı. Dizi total ve ABC1 gruplarında ise 6’ya yaklaşan reytingleri ile iyi bir çıkış yaptı.

Heyecan dolu bölümün başlamasıyla #Arıza etiketi sosyal medyada uzun süre konuşuldu.