Ana sayfa Dizi Haberleri Fırtınalar estiren Afili Aşk’ın senaristinden yeni bir dizi geliyor!

Fırtınalar estiren Afili Aşk’ın senaristinden yeni bir dizi geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yayınlandığı dönem sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ses getiren Afili Aşk dizisinin senaristi Barış Erdoğan’dan yeni bir proje geliyor. Yaz dizisi olacak bu yeni proje çok ilginç bir hikayeyi anlatacak.

Bir yaz dizisi olan Afili Aşk, ilk kez Haziran 2019’da ekrana gelmişti. Yayınlandığı dönem çok tutulan ve 38 bölüm olarak yayınlanan dizi başrol oyuncuları Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul’un da büyük bir üne kavuşmasını sağlamıştı. Eğlenceli bir romantik komedi olan dizi 43 ülkeye satılarak büyük bir başarı yakaladı.

Afili Aşk’ın senaristinden şimdi yine bomba gibi bir hikaye geliyor. Bu yeni dizi projesinin adı Bir Yaz dizisi. Kanal D’de yayınlanacak dizinin başrollerinde ise son dönemin ismi parlayan genç oyuncularından İlayda Alişan ve Burak Yörük yer alıyor.

Fırtınalar estiren Afili Aşk’ın senaristinden yeni bir dizi geliyor! 7

Yönetmenliğini, Bizim Hikayemiz dizisine imzasını atan Serdar Gözelekli’nin üstleneceği Bir Yaz Dizisi, çok ünlü bir aktörle ünlü olmak isteyen bir oyuncu adayının hikayesini anlatacak. Bildiğiniz üzere yaz dizileri çok önemsenmez ancak birçok genç oyuncuya başarının kapısının aralar. Dolayısıyla bu dizide genç yıldızımızın çekeceği yaz dizisinden sonra başarılı olup olmayacağını romantik bir komediyle izleyeceğiz.

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstleneceği Bir Yaz Dizisi’nde iki genç oyuncunun nasıl bir ikili olacağı şimdiden büyük bir merak konusu. İlayda Alişan Çukur dizisindeki Akşın karakteriyle dikkatleri çekti. Genç oyuncu en son rol aldığı Masumiyet dizisindeki performansıyla da büyük övgü aldı.

Burak Yörük ise, Baraj isimli dizideki Tarık rolüyle büyük çıkış yaptı. Yakışıklı oyuncu en son Aşk Mantık İntikam dizisinde rol almış, 28. bölümde diziden ayrılmıştı.